Actualitate

Vedeta pentru care NU s-a inventat lenjeria intima

Publicat: 25 iun. 2012

Aflata la cumparaturi impreuna cu tatal ei, Miley Cyrus nu a avut nicio jena sa se aplece si sa se uite la niste haine, asta desi jeansii extrem de scurti aveau toate sansele sa-i expuna posteriorul in toata splendoarea.

Mai mult decat atat, Miley Cyrus a fost fotografiata alaturi de amicul ei, Cheyne Thomas, de care a fost foarte apropiata la piscina hotelului la care a fost cazata in Miami. Miley pregateste un nou album si a luat o binemeritata pauza de relaxare in weekend.

Pozele "incriminatoare" au determinat presa de scandal sa scrie despre o presupusa aventura intre Miley Cyrus si bunul ei prieten. Vazand stirile publicate de tabloide, Miley a rabufnit pe contul ei de Twitter, unde a postat un mesaj prin care a vrut sa dezminta zvonurile.

"Acum, ca sunt logodita, nu mai pot avea un prieten de sex opus? Ma intristeaza povestile pe care trebuie sa le inventeze tabloidele pentru a-si vinde produsul. Imi iubesc logodnicul si el ma iubeste pe mine, iar restul nu conteaza. Nimeni nu o sa ne ia fericirea", a scris Miley Cyrus pe Twitter.loading...

Adauga un comentariu