Magazin

Vedete si adevarurile dureroase pe care le ascund – Galerie Foto

Publicat: 22 oct. 2010

Ametiti de frumusetea si stralucirea ce le inconjoara, uitam ca si celebritatile au un trecut in spate, ca nu s-au nascut cu camera de filmat in fata si nici pe covorul rosu. Mai mult, multe dintre ele ascund adevaruri dureroase, cu care putini dintre noi am putea trai.

Astfel, Charlize Theron si-a privit mama in timp ce-i ucidea tatal, cand era copil, conform Artsy Spot. Multi ani, actrita de Oscar obisnuia sa spuna, cand era intrebata despre parintii ei, ca tatal ei a murit intr-un accident de masina cand avea 15 ani, dupa care schimba brusc subiectul.

Adevarul este ca acesta era genul de tiran, comportament hranit si de alcool. Intr-un final, adevarul despre copilaria actritei, traita in Johannesburg, a iesit la iveala, la fel ca si faptul ca, in incercarea de a se apara pe ea si pe Charlize, mama viitoarei actrite si-a impuscat mortal sotul.

Cine ar fi crezut ca Leighton Meester si Boris Moiseev au si altceva in comun in afara de faptul ca ambii sunt staruri in Gossip Girl? Ambii au fost nascuti la inchisoare. In timp ce mama lui Boris era detinut politic, cealalta era condamnata la 10 ani pentru trafic de droguri.

Cat despre actorul Jack Nicholson, acesta a aflat mai tarziu ca sora sa era, in realitate, mama, iar cea despre care credea ca ii daduse viata era bunica, dupa cum scris Time Magazine in 1976.

Teri Hatcher a fost, din nefericire, violata de unchiul ei, iar tatal lui Tobey Maguire era spargator de banci.

Una dintre cele mai influente femei ale lumii, Oprah Winfrey in stare sa dicteze judecata americanilor si nu numai pe a lor, a nascut un copil la 14 ani.

Actorul, scenaristul, regizorul si producatorul Woody Allen s-a casatorit cu fiica sa vitrega, iar delicata actrita Lucy Liu a lucrat, in copilarie intr-o fabrica.

 

Comentarii
  • adevarul spus de Charlize Theron intr-un interviu este ca ea personal si-a ucis tatal pt ca a vrut sa o violeze si a documentat cu fotografii facute in inchisoarea pt minori. Nu au condamnato pt ca a fost autodifeza

  • Ce este dureros în faptul că Woody Allen s-a căsătorit cu fiica sa vitregă,(o coreeancă), mai tânără cu 38 de ani decât el? Este cel mult hilar, deşi nu este primul şi nici singurul care a făcut aşa ceva.
    Ce este dureros în faptul că Lucy Liu, în tinereţe, a lucrat într-o fabrică? Elvis Presley a fost şi camionagiu, Allain Delon a fost mercenar în Indochina; şi care-i problema?

Adauga un comentariu