Magazin

Vedete singure de Sarbatori

Publicat: 24 dec. 2010
1

Sunt frumoase, in plina ascensiune profesionala, insa nu sunt fericite in viata de cuplu. O parte dintre vedetele showbizului autohton nu au reusit nici in anul 2010 sa se implice intr-o relatie sentimentala. Ramona Badescu, Claudia Pavel, Anca Badiu sau Mircea Solcanu sunt doar o parte dintre vedetele autohtone care au ales cariera, in detrimentul unei vieti de familie, scrie Cancan.

Desi a fost casatorita cu baronul Alessandro di Fornaro, iar apoi a fost implicata intr-o relatie, ce a durat patru ani, cu omul de afaceri italian Ricardo Piccionetti, Ramona Badescu este in continuare o femeie libera. Chiar daca este o femeie foarte frumoasa in adevaratul sens al cuvantului si mai ales atractiva, Ramona se poate lauda doar cu o cariera in televiziune si in cinematografia italiana, nu si in viata personala. Ramona a declarat de-a lungul timpului ca a fost cuplata cu diversi barbati pe care i-a tinut feriti de ochii presei, insa aceste lucruri nu au fost confirmate nici macar de apropiatii actritei.

Daca pana acum Anca Badiu declara cu mana pe inima ca nu mai are incredere in povestile de dragoste, toti barbatii din viata ei reusind sa o dezamageasca, de acea vreme, cantareata tanjeste dupa o viata de familie ca cea a lui Catalin Maruta si a Andrei. Se pare ca Anca a revenit la sentimente mai bune, insa nici asa nu a reusit sa se apropie de vreun barbat. Cantareata a fost singura extrem de mult, lucru care s-a vazut in modul de viata al acesteia. Anca nu a mai acordat timp si importanta aspectului fizic, respingand inevitabil posibilii barbati care ar fi vrut sa o curteze.

Dupa ce a recunoscut in direct ca are o alta orientare sexuala, lui Mircea Solcanu ii este extrem de greu sa-si gaseasca sufletul pereche. Dupa cum Solcanu sustine, Romania este o tara cu idei preconcepute si ii este greu sa gaseasca pe cineva care sa-si asume statutul.

Mihaela Tatu nu mai are iubit de un an si jumatate, insa sustine fara niciun regret ca nu dispune de timpul necesar pentru a se putea implica intr-o relatie. Am putea intelege „refuzul” Mihaelei de a se implica sentimental, mai ales ca gazda emisiunii „Celebri sau nu” are si probleme de sanatate.

Claudia Pavel nu a fost de foarte mult timp surprinsa in compania unui barbat, incat la un moment dat existau chiar glume pe seama virginitatii cantaretei. Desi a trecut ceva vreme de cand nu a mai fost implicata intr-o relatie serioasa, Claudia sustine ca inca asteapta sa intalneasca marea dragoste, dorindu-si nespus sa poata iubi din nou.

Adauga un comentariu