Magazin

Vedetele de la noi fac jocul Illuminati. Biserica: „Satana se bucura cand…”

Publicat: 02 dec. 2014
Tot mai multi artisti romani fac jocul Illuminati si folosesc simboluri ale acestei societati secrete fie din dorinta de manipulare, fie doar pentru ca ar putea fi ceva trendy. Smiley, Inna, Antonia si Andreea Balan au folosit elemente specifice in clipurile sau in fotografiile lor.
Moda in randul artistilor a fost data de vedetele de peste Ocean, printre care Lady Gaga, Beyonce, Katy Perry, Justin Bieber, Eminem, iar pe internet circula speculatii conform carora Michael Jackson si Whitney Houston ar fi fost ucisi din cauza ca ar fi renuntat la acest ordin, scrie ziarulring.ro. Vedetele de la noi au ales cel mai des sa foloseasca mesajul ochiului acoperit, o aluzie la „ochiul lui Horus”, unul dintre simbolurile preferate ale francmasoneriei si ale organizatiei Illuminati.

Citeste si: Mana Neagra, SOCIETATEA SECRETA care a declansat Al Doilea Razboi Mondial

Oreste Teodorescu sustine ca artistii nostri nu ar fi in mod real adepti Illuminati, ci doar au recurs la o strategie de marketing. „Nu am ce sa comentez pe aceasta tema. Nu cunosc nimic despre Illuminati, dar nici nu cred ca vedetele noastre pot fi parte a acestui curent. Mi se pare mai degraba o strategie de marketing„, a opinat Oreste Teodorescu.
Biserica spune doar sa ne rugan pentru cei care folosesc aceste semne. „Din cate am inteles, ar depune un juramant pe Biblie, dar nu e ortodox sa juri. Biserica nu e de acord. Tineretul e haotic, a luat-o pe cai gresite, iar Satana se bucura cand ademeneste oameni. Artistii gresesc si prin faptul ca acum, cand ne aflam in cel mai important post din an, sustin spectacole in loc sa cante colinde si sa isi curete sufletele. Legat de simbolurile pe care le afiseaza, poate ca dau bine pentru unii, dar trebuie sa aiba mare grija pentru ca, fiind vedete, ii influenteaza si pe altii. Trebuie sa ne rugam sa le lumineze Dumnezeu mintea”, a declarat un preot.
Sursa: romaniatv.net
Adauga un comentariu