Sport

Vedetele din Superkombat s-au confruntat la skandenberg in scop caritabil

Publicat: 19 sept. 2014
1

Bogdan Vladau, Victor Slav, campionii din Superkombat, Bogdan Stoica si Benjamin Adegbuyi, împreuna cu actorul american Paul Logan si-au pus muschii la bataie în scop caritabil, acestia confruntându-se la skandenberg pentru a ajuta mai multi elevi de la un orfelinat din judetul Ilfov.

Intreaga actiune s-a mutat la masa de skandenberg de la Trickshot Bowling/Restaurant, acolo unde esteticianul vedetelor, Kasem, a avut rolul de arbitru. Primul meci a fost cel dintre cântaretul român Bogdan Vladau si actorul Paul Logan, acesta din urma dovedindu-se mai puternic.

Citeste si: Bonjasky, Irimia si Adegbuyi vor cauta talente pentru Superkombat in Olanda

Americanul nu a reusit însa sa treaca si de campionul Superkombat, Benjamin Adegbuyi, care a încheiat competitia neînvins. Câstigator a iesit si fostul campion la categoria cruiser, Bogdan Stoica, singurul român calificat pentru Superkombat Final Elimination din octombrie. La final, nu a mai contat clasamentul si toti cei prezenti s-au delectat cu cafeaua de la Shazili si s-au bucurat de faptul ca le-au putut fi de ajutor tinerilor din centrul de plasament. Mai mult, toti s-au înscris la Maratonul Bucuresti, de pe 5 octombrie, organizat tot în scop umanitar.

Citeste si: Cei mai cunoscuti luptatori ieseni revin in ring la Superkombat Constanta

Daca joi seara au fost adversari, în schimb, ieri seara, Bogdan Vladau si eroul filmelor de actiune de la Hollywood, dar si Maria Simion, au facut echipa pentru a premia femeile de succes din România în cadrul galei „Celebrity Awards”. Printre invitate s-au numarat Printesa Lia, Andra, Ruxandra Ion, Diana Bart, Teo Trandafir, Mihaela Borcea, Maia Morgenstern, Dana Savuica si Florentina Opris.

Invitat la Bucuresti de Eduard Irimia, care a decis sa intre în industria cinematografica din postura de producator, Paul Logan va ramâne în tara pâna duminica, urmând sa puna la punct datele viitoarei colaborari. Astazi, cel considerat de site-urile de specialitate drept „diamantul neslefuit al cinematografiei americane de actiune” si promotorul român vor vizita mai multe locatii pentru productia româneasca.

Adauga un comentariu