Celebritati

Vedetele tunate se plang ca nu se mai excita din cauza silicoanelor

Publicat: 14 apr. 2010

Doua dintre starletele de la noi care au apelat la bisturiu pentru a-si creste astfel cota in cariera au recunoscut public ca tunarea bustului are si efecte negative. Mai curajoase, Loredana Chivu si Madalina Radu au recunoscut ca au probleme in pat din cauza silicoanelor, pentru ca noii sani din dotare nu se mai excita la atingerile partenerilor asa cum faceau inainte de implant .

‘Cateva luni bune dupa ce-ti pui silicoane nu mai simti absolut nimic, nu te mai exciti. La primele silicoane, de-abia dupa doi ani incepusera sa-mi revina simturile. Acum, de exemplu, la o saptamana dupa ce le-am schimbat, poti sa-mi pui si un cercel in sfarc si nu simt nici macar durere!’, a marturisit fosta asistenta a lui Dan Capatos pentru Click.

De cealalta parte, vedeta OTV, Madalina Radu, a intract chiar in panica atunci cand cele doua ‘podoabe’ nu reactionau la pipait si recunoaste ca a cerut si sfatul unui specialist, crezand ca are o problema: ‘Imi amintesc ca m-am speriat ingrozitor si l-am sunat pe sexologul Bebe Mihaescu sa-l intreb ce se intampla cu mine. El mi-a spus ca e normal ca sa nu simti la fel placerea dupa ce iti pui silicoane’, a marturisit Madalina.

sursa: click.roloading...

Adauga un comentariu