Magazin

Veneţia Residence – apartamente noi, de la dezvoltator – 0% comision. (P)

Publicat: 30 iun. 2021

Apartamente moderne în Tătăraşi – Investeşte în viitorul tău!
Vă puteţi bucura de o vedere rară asupra zonei şi puteţi respira un aer curat. Magia Veneţia Residence se descoperă pas cu pas, cu fiecare imagine, video, cuvânt sau experienţa personală.

Te întrebi ce înseamnă acest proiect şi cum arată o zi din viaţa celor care vor locui aici? Urmăreşte materialul video de prezentare, citeşte mai multe despre noi şi vino să le descoperi pe îndelete, la o vizionare.

În apropierea pădurii Ciric şi a lacului Veneţia, te poţi conecta cu natură, aerul din preajma proiectului înregistrând valori mult mai bune comparativ cu zona centrală sau cu alte cartiere din zona Moldovei.

Locaţie Unică:

Amplasat în partea estică a Iaşiului, probabil cea mai frumoasă locaţie din Tătărăşi, Veneţia Residence oferă rezidenţilor o mulţime de facilităţi, atât în interiorul ansamblului, cât şi în imediata vecinătate a acestuia. Dacă alegi să locuieşti în complexul nostru, te poţi bucura de avantajele unei locaţii retrase, unice, dar şi de avantajelele vieţii urbane oferite de un oraş universitar.

Avantaje:

-Finisaje premium, gresie şi faianţa import Italia, plăci porţelanate, rectificate, calitatea I, tavane extensibile Barrisol;
-Tamplărie QFORT tripan cu 7 camere de izolaţie, Low-E cu azot;
-Compartimentări optimizate;
-Bucătarii închise pentru majoritatea apartamentelor;
-Terase generoase, cu balustrada din sticlă sau zidărie, în funcţie de etaj;
-Imobil proiectat să reziste la cutremure de peste 8.5 grade magnitudine;
-Regim de înălţime parter+ 9 etaje, 30 metri înălţime.

Dezvoltare inteligenţă:

-Soluţii arhitecturale moderne;
-Indicatori urbanistici de excepţie;
-Soluţii de construcţie standartizate, care permit eficientizarea costurilor şi obţinerea unor performanţe energetice ridicate;
-Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, piloţi foraţi la 16 m adâncime
termoizolaţie exterioară cu vată bazaltică de 100 mm, densitate 130;
-Suprafeţe vitrate generoase;
-Iluminat exterior şi interior cu eficienţă ridicată;
-Contorizări individuale.

Liniştea este cuvântul care defineşte locaţia ansamblului Veneţia Residence. Aici se înregistrează valori medii ale zgomotului cu până la 55% mai scăzute decât cele întregistrate în alte cartiere ale oraşului. În Veneţia Residence, aerul este de foarte bună calitate.

CONTACTEAZA DEZVOLTATORUL apeland 0758 77 66 88 pentru mai multe detalii.

Comentarii
  • Mda………..Frumoasă descriere!! Numai că acum 3-4 ani în urmă, unul dintre blocuri se cam ”înclinase”, la 15 grade, încât locatarii din acel acel bloc au fugit fără să se mai uite în urmă și au jurat că nu le mai trebuie ”veneția residence”.

Adauga un comentariu