Local

Verdict pentru tinerii care au rapit o eleva, din gara, pentru prostitutie

Publicat: 22 ian. 2013
1
Astazi, magistratii de la Tribunalul Iasi vor anunta verdictul in dosarul privind rapirea unei eleve de 15 ani din Gara Tecuci, fortata sa practice prostitutia. 
Principalul suspect este Marian Tiberiu Andriescu, din Podu Iloaiei. Acesta a rapit-o pe fata si le-a bagat in cap prietenilor sai ca pot face bani cu ea. Pe 10 octombrie 2011, Mirela vroia sa mearga impreuna cu o vecina la prietenul sau din Marasesti. In Gara Tecuci, fetele au fost abordate de Andriescu. Acesta era insotit de un prieten pentru a cumpara un caine pitbull si astepta trenul sa se intoarca la Iasi.
„Inculpatul Andriescu Tiberiu Marian, zis Chinezu, a inceput sa o curteze pe Mirela F., care i-a raspuns afirmativ, astfel ca inculpatul le-a propus celor doua minore sa-l insoteasca la Iasi, unde, in acea saptamana, 10/16 octombrie 2011, se organizau Sarbatorilor orasului”, au declarat procurorii in rechizitoriul trimis instantei de judecata. Prietena Mirelei s-a speriat si a plecat, lasand-o pe aceasta singura cu baietii.
Comentarii
Adauga un comentariu