National

VERDICT! Robert Negoita a plagiat teza de doctorat!

Publicat: 24 iul. 2016
1
Daniel Torje, rectorul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”, a declarat ca, potrivit constatarii facute de Comisia de etica a Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” , lucrarea de doctorat a primarului Sectorului 3, Robert Negoita, este un plagiat. Torje a mai spus ca a cerut Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) sa ii retraga titlul de doctor. 

Vesi si:Academicianul iesean Viorel Barbu, verdict pentru Gabriel Oprea, Petre Toba, Florentin Pandele si Robert Negoita

 
Rectorul Academiei de Politie a declarat ca institutia pe care o conduce si-a asumat responsabilitatea si transparenta cu privire la suspiciunile de plagiat care apar in presa. „Academia de Politie deja are o anumita atitudine fata de aceste plagiate, dovada inca o data ca, deja, ca universitate, ne-am asumat aceasta responsabilitate si transparenta cu privire la toate suspiciunile care apar in presa”, a precizat Daniel Torje. El a adaugat ca Academia de Politie a adoptat o procedura interna prin care in scolile de doctorat nu mai pot intra decat titulari ai institutiei.
Adauga un comentariu