Funny

Verifica-ti CNP-ul. Aceste cifre nu ar trebui sa se repete

Publicat: 23 mai 2019
9

Codul numeric personal dezvaluie o serie de lucruri despre personalitatea noastra. Fiecare cifra inseamna caracteristici individuale. Potrivit numerologiei, daca in datele noastre personale domina o cifra, inseamna ca acea caracteristica ne defineste cel mai bine.

Daca in CNP se repeta cifra:

1 – Inseamna ca esti o persoana extrem de egoista, dar tii foarte mult la munca in echipa bine facuta. Esti un lider autentic.

2 – Esti o persoana extrem de sensibila. Te simti bine doar daca esti inconjurat de foarte multi oameni. Daruiesti mult si primesti putin.

3 – Esti superficial in anumite aspecte, dar cand vine vorba de dedicare pentru casa si munca, esti in linia intai.

4 – Esti destul de razbunator din fire, insa niciodata nu iti duci la bun sfarsit planul de revansa. Te aprinzi repede si te stingi la fel de rapid.

5 – Multi iti spun ca esti imatur pentru ca te porti copilareste in anumite situatii. Esti dornic de aventura si de asta ajungi departe.

6 – Esti prea bun cu oamenii care ti-au facut rau si realizezi asta cand e prea tarziu. Esti o persoana sufletista, muncitoare, increzatoare in fortele proprii.

7 – Esti si tu destul de egoist, insa cand vine vorba de ai tai, iti dai si camasa de pe tine.

8 – vrei sa strangi multi bani, cu orice mijloace. Asta atrage cu sine multe dezamagiri si multa suferinta.

9 – Esti o persoana spirituala, vesela, care cu greu poate fi necajita de cineva. Defectul tau este ca esti prea aeriana de multe ori.
 

Adauga un comentariu