Magazin

VerificareTVA.ro – Informații fiscale actualizate în timp real!

Publicat: 24 apr. 2020

VerificareTVA.ro este prima platformă automatizată de verificare / validare TVA a persoanelor juridice din România.

VerificareTVA.ro oferă acces rapid la informații actualizate în timp real, despre persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA: codul fiscal, numele firmei, numărul de înmatriculare, județul, localitatea, adresa partială, data actualizării, plătitor de TVA, plătitor de TVA la încasare și Split TVA.

Serviciul verificareTVA facilitează validarea automată a acestor informații, completează cu usurință Declarația 394, realizează import/export de date, toate acestea fiind avantaje majore pe care este necesar să le iei in calcul, întrucât elimină erorile umane și eventualele declarații rectificative.

Cum poți utiliza verificareTVA.ro?

 

  • Verificare TVA punctuală
  • Verificare TVA a listelor de coduri fiscale
  • Verificare TVA API

 

Verificarea punctuală este cea mai rapidă metodă prin care poți afla dacă o companie din România aplică TVA, TVA la încasare sau plata defalcată a TVA (SPLIT TVA) și se face interogând serviciul pentru fiecare cod fiscal în parte.

Verificare TVA a listelor de coduri fiscale se realizează prin încărcarea, validarea și exportul listelor de coduri fiscale. Procesul de verificare TVA este automatizat, poti importa liste de coduri fiscale în format .TXT, iar la scurt timp după verificare, poți exporta datele in format .CSV si .TXT. 

Verificare TVA API se face prin interogări punctuale la sursele de informații oficiale sau de pe serverele VerificareTVA.ro și returnează informațiile într-o formă standardizată. Dacă vrei ca verificarea și validarea de TVA să fie automată, poți integra API VerificareTVA în propriile aplicații, CRM, program de facturare / contabilitate etc.

De ce să folosești VerificareTVA.ro?

  • Completezi cu ușurință Declarația 394
  • Validezi corectitudinea codurilor fiscale furnizate de clienții tăi persoane juridice
  • Completezi automat și corect bonurile fiscale/facturile eliberate către aceștia
  • Obții cele mai recente informații, atunci când sursele oficiale nu sunt funcționale
  • Imporți și exporți date in format .txt şi .csv

Cu VerificareTVA.ro ai acces permanent la istoricul informațiilor fiscale, obținând date despre persoanele impozabile care aplică sistemul TVA, la un moment din trecut.

Eliminarea erorilor umane și stabilitatea serviciului atunci când sursele oficiale sunt indisponibile reprezintă un atu major al serviciului VerificareTVA.ro.

Dacă vrei acces rapid la informații fiscale despre persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA, creează gratuit un cont și poți testa verificareTVA.ro timp de 14 zile.
Adauga un comentariu