Terapii alternative

Verificati-va sanatatea tiroidei folosind doar un termometru!

Publicat: 05 apr. 2015
7
Hipotiroidismul este o afectiune in care organismul nu dispune de suficienti hormoni tiroidieni. Lasata netratata, boala poate duce la complicatii grave cum ar fi depresie severa sau boli ce pot pune viata in pericol cum ar fi insuficienta cardiaca si altele. 

Care sunt semnele care anunta o tumoare la glanda tiroida
 
Verificarea bunei functionari a glandei tiroide se poate face si acasa printr-un procedeu extrem de simplu: folosind un simplu termometru. Acest test este cunoscut ca testul Barney. In primul rand, va trebui sa va gasiti un termometru bun, pe care sa-l lasati seara inainte de culcare pe noptiera. Dimineata cand v-ati trezit, scuturati-l bine, pana cand acesta coboara sub temperatura de 35 de grade Celsius. 

Bautura care iti pastreaza tiroida sanatoasa
 
Puneti-l apoi la sub brat, si lasati-l sa stea timp de 10 minute. In cazul in care temperatura corpului este cuprinsa intre 36.5-36.8 grade, glanda tiroida functioneaza normal. Daca temperatura este sub 36.5 grade Celsius, glanda tiroida lucreaza mai lent decat in mod normal. Pe langa temepratura corpului aceasta conditie de sanatate mai include simptome cum ar fi depresie, lipsa de energie, oboseala, infectii, dureri de cap cronice, lipsa de concentrare, pierderi de memorie si caderea parului. 

Licoarea miraculoasa si foarte gustoasa care iti vindeca tiroida
 
Daca temperatura corpului este mai mare de 36.8 grade Celsius, atunci tiroida functioneaza mai repede decat de obicei sau ar putea exista o infectie in organism. Aceasta procedura se repeta 5 zile la rand pentru a se asigura acuratetea. In oricare dintre situatii, fie ca temperatura este mai mica sau mai mare, timp de 5 zile la rand, ar trebui sa consultati un medic pentru a va face investigatii amanuntite. 

Probleme de sanatate declansate de glanda tiroida

 
Adauga un comentariu