Eveniment

Vernisaj expozitie de fotografie, „Povesti Venetiene”, la Ateneu

Publicat: 01 mart. 2017
17
“Povestile venetiene” au fost scrise cu lumina in decursul a trei ani de carnaval venetian, fiecare revenire a mea in Venetia fiind o noua experienta cu noi descoperiri si redescoperiri.
“Buongiorno Maschera”, si tresar ma umplu de energie si simt ca traiesc intr-o lume magica.
Sunt indragostit de Venetia in Carnaval cand intreaga insula se transforma intr-un imens studio foto cu un fundal plin de istorie si avand ca modele minunatele “Maschere”. Impresionantele costume impreuna cu miscarile gratioase ale modelelor transforma orasul intr-un taram de basm.
Cele mai bune modele din lume precum si cei mai buni fotografi isi dau intalnire in februarie la Carnavalul Venetian. Europa, Australia, America, Asia se intersecteaza in perioada carnavalului in superba insula Venetia.
Se lucreaza luni intregi pentru fiecare costum in parte. Acestea sunt lucrate manual cu atentie deosebita la detalii. Optsprezece zile de carnaval si unele modele pregatesc pentru fiecare zi o alta costumatie.
Mastile sau “maschere” cum le spun venetienii, nu necesita a fi platite pentru timpul si efortul lor, ele doresc sa intalneasca fotografi creativi ce sa le fotografieze in ipostaze cat mai spectaculoase si bineinteles sa le trimita fotografiile.
Inarmat cu zambete si carti de vizita am reusit o multime de conexiuni printre “maschere” si fotografi din intreaga lume.
Va invit sa vedeti Carnavalul venetian prin ochii mei!” Paul Padurariu
Visul lui Paul este sa poata indeplini dorinta tuturor celor care i-au spus „As vrea ca momentul acesta sa dureze pentru totdeauna”.
Si asta face.
Cu dragoste de oameni si pasiune pentru viata.
Vino sa-l cunosti pe Paul, astazi, 1 martie 2017, ora 18.00 la vernisajul expozitiei de fotografie, „Povestile venetiene”, la Ateneul din Iasi.
Adauga un comentariu