Cancan ultimă oră

Veronica a izbucnit în lacrimi după ce Viorel nu a lăsat-o să-și lanseze melodia în emisiune: „Viorele, ia nu te mai băga tu în viața mea”

Publicat: 05 mai 2020

Din cauza faptului că Viorel nu o lasă să lanseze piesa alături de Raffelo, Vulpița nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, părăsind platoul ”Acces Direct”! Enervat de această situație și de comportamentul pe care Viorel îl afișează fața de soția lui, Raffelo l-a tras imediat la răspundere.

Astăzi trebuia să fie una dintre cele mai vesele zi pentru tânăra din Blăgești, însă totul s-a transformat în lacrimi și suspine din cauza lui Viorel. Soțul Stegaru nu o lasă pe Vupli să lanseze piesa alături de Raffelo. Văzând această situație, Veronica nu a mai suportat și a izbucnit în lacrimi, ba chiar a părăsit platoul emisiunii ”Acces Direct”.

Când a văzut șiroaiele de lacrimi de pe fața Vulpiței, Raffaelo l-a tras imediat la răspundere pe Viorel.”Măi Viorele, tu vrei numai să plângă fata? Uite, dacă un promo e de 3-4 zile în trending, tu nu-ți dai seama? Noi am muncit atât, am gândit atât povestea asta”, a fost reacția artistului.

”Băi banditule, de ce..”, a continuat Raffelo, fiind oprit imediat de către Mirela Vaida. ”Doamna Mirela, știți că i-ați spus și dumneavoastră, era și Raffaelo de față, ”Cere-ți iertare”, ”Cere-ți scuze”..”, a zis Viorel.

Întoarsă în platou, Vulpița a izbuncit din nou în lacrimi, atunci când răspunsul lui Viorel a fost același în privința piesei cu Raffaelo: ”Nu”.

”Vrei să-i dăm drumul la piesă? Dacă nu vrei să-i dăm, îi dăm drumul oricum”, a zis artistul. Nici Vulpița nu s-a lăsat mai prejos și, enervată la culme, i-a cerut soțului să nu se mai bage în viața ei.

”Viorele, ia nu te mai băga tu în viața mea. Te rog frumos!”, a zis Vulpi hotărâtă.

Adauga un comentariu