Cancan ultimă oră

Veronica s-a mutat într-un apartament cu sora ei. Viorel a rămas singur

Publicat: 06 iul. 2020

Când fanii cuplului Stegaru credeau că se pot bucura în sfârșit de marea împăcare, Vulpița a anunțat că s-a mutat în apartament cu sora ei. Rămas pe dinafară, bărbatul din Blăgești a luat o decizie radicală. Iată cu cine stă acum Viorel la hotel!

Veronica și Viorel traversează din nou o perioadă zbuciumată în cuplu. După ce la Breaza părea că lucrurile sunt cât pe ce să revină la normal între ei, declarându-și iubirea prin mesaje de dragoste, trimise cu ajutorul porumbeilor, Vulpița a făcut un anunț șocant în direct!

Veronica a hotărât să se mute în apartament cu sora ei de la Blăgești!

Sătulă de disputele și înțepăturile cu soțul său, Veronica a luat decizia de a se muta împreună cu sora sa în apartamentul din București, în care până acum a locuit alături de Viorel. Vulpița a declarat astăzi în cadrul emisiunii „Acces Direct” că partenerul său de viață a început iar să-i adreseze jigniri.

„Iar început iar să mă jignească. A făcut o boacănă. Dar nu chiar mare. Mică. (…) Nu pot să vă spun. (…) Nu ne mai înțelegem”, a mărturisit Veronica la „Acces Direct”.

Cu cine stă acum Viorel, la hotel, după ce s-a mutat din apartament

Rămas pe dinafară, Viorel s-a mutat singur în hotel. Lipsa lui pare să nu o afecteze deloc pe Veronica, deoarece tânăra a spus că nu-i duce dorul. Supărat, Viorel i-a interzis să-i mai pronunțe numele.

„Nu mi-e dor. (…) Mi-a zis să nu-i mai spun numele niciodată”, a adăugat Vulpița.

Of, tare încurcate mai sunt căile dragostei. Nu-i așa, Veronica și Viorel?

Adauga un comentariu