Eveniment-Social

Versantul Ticau se prabuseste peste Bojdeuca lui Creanga

Publicat: 30 iun. 2013
1

Strada Simion Barnutiu din Ticau este una uitata de municipalitate atunci cand vine vorba de reabilitari. Ba mai mult, versantul de pe partea stanga pe sensul de coborare spre Bojdeuca a ajuns un adevarat pericol public. Piatra din zidul care sustine versantul a inceput sa cada de cativa ani, dar primaria a demarat o procedura de licitatie pentru consolidarea acestui versant abia la finele lunii trecute. „Daca nu avea vila pe strada asta un consilier local (Marius Ostaficiuc de la PSD – n.r.), nici in prezent nu se misca un deget. Putea sa cada tot dealul peste Bojdeuca. Daca nu avea unul o pila, nu se repara nimic”, a declarat Mihai Dandu, un locatar de pe strada Simion Barnutiu.
Consolidarea versantului din Ticau are la dispozitie un buget estimat de circa 300.000 de lei. „La finele lunii iunie a fost lansata invitatia de participare la o procedura de cerere de oferte pentru contractul «Lucrari de consolidare versant cu piloti si refacere zid de sprijin str. Simion Barnutiu». Aceasta procedura este acum in derulare. Data limita de depunere a ofertelor este 11 iulie 2013 la ora 11.00, deschiderea ofertelor fiind programata in aceeasi zi la ora 13.00″, a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii. Potrivit acestuia, lucrarea ar urma sa fie finantata cu bani de la bugetul local. Criteriul de departajare a ofertelor ce vor fi primite va fi pretul cel mai scazut.

Comentarii
  • cine sa aibe grija si de asta ?Ala ministru culturii ala cu ochelari ca fundu de sifon,chiorul ala a fost de nenumarate ori in IASI dar bojdeuca nu e pe lista de prioritati( nu ies bani de acolo …) alte minunatii sunt interesante,defapt de unde se poate fura ceva acolo e toata lumea atenta !….in rest dumnezau cu mila !

Adauga un comentariu