National

Veste-bomba despre BONURILE de MASA! Au anuntat acum

Publicat: 27 sept. 2016
1

Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor a dat, marti, raport de aprobare unui proiect de lege care ofera angajatorilor posibilitatea sa mareasca valoarea tichetului de masa pana la 15 lei.

„Este initiativa unor colegi prin care se propunea, initial, posibilitatea de a se mari pana la 13 lei valoarea tichetului de masa, ramanand valoarea actuala in vigoare si doar posibilitatile angajatorului de a mari aceste tichete. Astazi, in comisie, am adoptat un amendament al doamnei Andreea Paul care a crescut valoarea de la 13 la 15 lei.

Mergem cu raportul saptamana viitoare in plen si sper ca toti angajatii care beneficiaza de acest tip de stimulente sa poata beneficia de o valoare mai mare, cat mai curand, daca va trece si de plen”, a declarat presedintele Comisiei pentru munca, Adrian Solomon.

El a adaugat ca, potrivit acestui proiect, angajatorul decide daca poate sa pastreze valoarea actuala a tichetului de masa sau daca o mareste la 11, 13 pana la 15 lei.

Solomon a mentionat ca Guvernul s-a opus acestui proiect.

„Guvernul se opune tot timpul in perioade preelectorale unor astfel de masuri, dar sper ca nu are un impact decat benefic asupra bugetului tarii, pentru ca aceste tichete, la randul lor, vor fi cheltuite in comert, sunt purtatoare de TVA, de venituri in plus la buget„, a aratat el.

Comentarii
  • Ce mascarada ieftina. Praf in ochi. Si copii isi dau seama de manevrele lor disperate de a mai apuca un ciolan in parlament. PANA ACUM DE CE NU AU VENIT CU ACEASTA PROPUNERE ? Se apropie campania electorala si incearca sa mai prosteasca ceva alegatori. Prea tarziu.

Adauga un comentariu