Magazin

VESTE BOMBA despre CATALIN BOTEZATU! Ce lovitura

Publicat: 02 sept. 2014
1

Catalin Botezatu este foarte aproape de semnarea unui contract care i-ar putea rotunji serios conturile. Designerul a fost agreat pentru un contract de imagine de un celebru brand international. Negocierile sunt aproape de final si nu este exclus ca in zilele urmatoare intelegerea sa fie parafata.

Ziarulring.ro ofera culisele acestor negocieri. Discutiile se poarta prin DNB P.R.& Events, care apartine Denisei Nechifor si Dianei Beciu, firma ce are un contract de reprezentare cu celebrul brand. Denisa Nechifor a dezvaluit numele aflate pe lista scurta pentru deveni imaginea ceasurilor si bijuteriilor atat in Romania, cat si in plan international. Printre acestea s-au aflat ConnectR si Smiley.

Citeste si Catalin Botezatu a semnat cu Kanal D. Afla ce emisiune va realiza

Fosta iubita a lui Adrian Cristea a explicat de ce a fost ales Catalin Botezatu. „Am avut o lista mai mare de persoane publice care s-ar putea incadra in aceasta categorie: Stefan Stan, Smiley, Connect-R. Discutiile finale s-au indreptat catre Catalin, fiind probabil cel mai potrivit. El vine si din fashion si are o imagine apropiata de ceea ce se doreste. Daca va accepta, el o sa fie fata Guess atat pe plan intern, cat si international. Pe partea feminina, anul trecut, a fost Ana Maria Prodan. Suntem foarte aproape de a semna contractul cu Catalin Botezatu, dar inca nu am ajuns la un acord final. Negocierile sunt in faza avansata, desi au inceput de o luna. Noua ne trebuie o vedeta masculina din Romania, cu o notorietate foarte buna”, a declarat Denisa Nechifor.

Citeste si Blonda lui Bote rupe tacerea. Vezi ce spune despre Catalin

„ONORARIUL LUI CATALIN PENTRU UN AN CRED CA AR PUTEA DEPASI 100.000 DE EURO”
In cazul in care Bote ar accepta oferta, onorariul sau ar putea fi unul consistent. „Deocamdata, contractul de imagine va fi pe o perioada de un an. Este o campanie a brandului international doar pe ceasuri si bijuterii, nu si pe haine. Onorariul lui Catalin pentru un an cred ca ar putea depasi 100.000 de euro. Este un contract extrem de serios, cu o firma mare. Gandeste-te ca ultima data DJ Tiesto a fost in promovare de ceasuri Guess”, a mai adaugat Denisa.

Citeste si Catalin Botezatu se afla in pericol! „Risc un nou infarct!” – Uite ce a patit

„BOTEZATU SE VINDE SCUMP, IAR NEGOCIERILE SUNT SOFISTICATE”
Denisa a mai oferit detalii de la tratativele cu celebrul designer. Desi ele se deruleaza de mai bine de o luna, inca nu s-au semnat actele. Fostul model explica de ce: „Negocierile cu Catalin as spune ca sunt sofisticate. E un tip care stie sa negocieze, care stie foarte bine ce inseamna un asemenea contract de imagine. Este excelent marketat pe genul acesta de afacere. Negocierile cu el sunt si foarte amuzante, mai ales ca suntem prieteni si ne permitem anumite chestii, dar afacerile sunt afaceri. Catalin se vinde scump, dar cred ca este normal. Cei de afara au agreat aceasta varianta, cu Catalin Botezatu”, a incheiat Denisa Nechifor.

Sursa: ziarulring.ro

Adauga un comentariu