Magazin

VESTE BOMBA despre Cristea si Bianca. Victor Slav va turba de furie

Publicat: 27 apr. 2014
Nicusor Stan, prieten vechi de-al lui Adrian Cristea, face declaratii socante despre relatia „Printului” cu Bianca Dragusanu. Bianca si Victor Slav par ca se inteleg mai bine decat pe vremea cand erau sot si sotie. Mai mult, cei doi vorbesc zilnic, se intalnesc si au petrecut si o vacanta de vis in doi, in Turcia. Nicusor Stan spulbera insa tot misterul relatiei dintre roscata si prezentatorul meteo care, desi divortati, dau senzatia ca sunt in continuare impreuna. Afaceristul sustine ca a vorbit cu Adrian Cristea de multe ori despre nunta lui cu Bianca si ca el le va fi nas.
„Din punctul meu de vedere, Bianca si Cristea se iubesc foarte mult. Eu ii cunosc de ani buni si consider ca iubirea lor e mult prea puternica si poate trece peste orice obstacol. Chiar daca acum ea este cu Victor, consider ca este doar o perioada trecatoare in viata ei, dar, la un moment dat, se va intoarce la dragostea vietii ei. Nunta au programat-o de mult si sunt sigur ca eu voi fi nasul. Cristea imi spune asta de ani buni. Eu sunt fericit ca voi fi parintele lor spiritual in fata lui Dumnezeu. Cred ca pana la sfarsitul acestui an Bianca si Cristea fac nunta”, a spus declarat Nicusor Stan, potrivit wowbiz.ro.


loading...

Comentarii
  • Stimaţi clienţi ai magazinelor LIDL, fiţi cu ochii pe cântarele de la casele de marcat! Adeseori acestea nu pornesc de la zero ci de la o oarecare valoare superioara, PE CARE O PLĂTIŢI!!! Ne fură ăştia de ne rup! Deschideţi bine ochii!

Adauga un comentariu