Magazin

VESTE BOMBA despre emisiunea „MASTERCHEF”

Publicat: 10 oct. 2014

Magnatul Rupert Murdoch si-a pus in aplicare planul de creare a unui gigant pe piata formatelor de televiziune de tip reality show, rezultat din unirea operatiunilor companiilor care detin formatele „Big Brother”, „American Idol” si „MasterChef”.

Compania 21st Century Fox, care reuneste activele in televiziune si cinema ale miliardarului Rupert Murdoch, a ajuns inca din luna mai la o intelegere privind unirea cu grupul Apollo Global Management, care controleaza societatile Endemol, proprietarul formatului TV „Big Brother„, si Core Media, proprietarul formatului „American Idol„.

Citeste si Travestitul Cora are un trecut INTERESANT: A fost menajera lui Madalin Voicu! Cum credeti ca

Vineri, Apollo Global Management a anuntat crearea unei societati comune in domeniul productiei de televiziune, alaturi de 21st Century Fox, in care fiecare dintre cele doua entitati va detine 50% din actiuni, transmite AFP.

Citeste si candal la Masterchef! Un concurent a plecat de bunavoie. Motivul este ABSURD si

Ca urmare a acestei tranzactii, formatele „Big Brother” si „American Idol” vor fi reunite cu formatele „MasterChef” si „The Biggest Loser„, detinute de Shine Group, o companie de productie pe care Rupert Murdoch a cumparat-o in 2011 de la fiica sa, Elisabeth, potrivit mediafax.ro.loading...

Adauga un comentariu