Actualitate

VESTE BOMBA. Pascanenilor li se pregateste o surpriza de proportii. Le afecteaza direct bugetul – UPDATE

Publicat: 19 feb. 2014
Conducerea Societatii de Apa si Canalizare „Prest Serv ApaPascani a propus Consiliului de Administratie (CA) sa aprobe o serie de facilitati abonatilor, fiind vorba doar de persoanele fizice. Astfel, in perioada 1 martie – 1 mai, cei care isi achita datoria integral nu vor mai fi nevoiti sa plateasca penalitatile si dobanzile la platile restante. O astfel de initiativa a mai fost luata in luna decembrie, iar in perioada respectiva s-a achitat o suma de circa 1 miliard.
Vom reveni cu amanunte.

UPDATE: „O astfel de initiativa a mai avut loc si in luna decembrie cand cetatenii au venit in numar mare si au achitat pentru a scapa de datorii. Astfel ca la bugetul institutiei s-a strans o suma destul de importanta de bani. Nu cu mult timp in urma s-a venit cu o noua propunere de acest gen pentru a-i ajuta pe cetateni, atentie, aici ne referim doar la persoanele fizice, sa scape de datorii si ne ajutam si pe noi ca societate sa ne recuperam din debite”, a declarat directorul tehnic de la Prest Serv Apa Pascani, Emil Craciun.

La ora actuala ar mai fi de recuperat de la clientii care locuiesc la bloc o suma de 24 miliarde de lei vechi iar de la cei de la case o suma de 12 miliarde de lei vechi. loading...

Adauga un comentariu