National

Veste BOMBA pentru minorii romani! Afla ce este posibil sa li se INTERZICA

Publicat: 13 apr. 2013
1

Minorii din Romania ar putea avea parte de o supriza neplacuta in curand, cand vor afla ce masura vrea sa propuna un deputat din opozitie.

Alin Popoviciu considera ca sucurile carbogazoase sunt extrem de periculoase pentru copii si adolescenti, tocmai de aceea acesta va depune la Parlament o initiativa legislativa in acest sens.

Deputatul vrea ca bauturile carbogazoase sa nu mai poate fi cumparate de catre minori, avand in vedere ca multi dintre ei consuma in exces astfel de produse. Medicii sunt de acord cu aceasta initiativa si declara ca aceste sucuri sunt intr-adevar nocive pentru copii, dar nu numai.

Deputatul PDL s-a inspirat din legislatia Statelor Unite si considera ca ar fi foarte bine ca Romania sa fie prima tara europeana care propune o astfel de masura.

Comentarii
  • „ar fi foarte bine ca Romania sa fie prima tara europeana care propune o astfel de masura” …de asta le crapa capul deputatilor?! nu zic ca nu sunt nocive aceste bauturi dar de alocatiile minorilor se ocupa cineva, vreun deputat ca sa fim prima tara din europa in acest sens???

  • Nesimtit ce este,asta este asa de pamnplezir sa spuna ca face ceva interesant si bun pentru romani.Dar unde sunt acele multele din livezile din Romania care erau fructe sanatoase si foarte bune de se alimentau si alte tari de la noi?Daca as dori un suc natural ce dovada ai ca nu sunt cu fructe de import care au depasite si cu 300 la suta portia de chimicale?Mars la cotet javra o.r.d.i.n.a.r.a. Nu sunt treburi foarte urgente ca alocarea de fonduri catre spitale si alocatii pentru cei mici?Vezi ca esti un gunoi ca multi dintre cei alesi care consumi banii contribuabililor si oxigenul degeaba.

  • Foarte multi parinti sunt nemultumiti,deoarece ei isi le dau sucuri indulcite cipiilor si scapa de grija mancarii.Nu le pasa ca vor deveni obezi,caci ce e gras e si frumos pentru multe din cumetrele tarii.

Adauga un comentariu