Eveniment-Social

Veste buna

Publicat: 27 nov. 2001

Si in acest an iesenii se vor bucura de partia de schi si de patinoar

Iesenii vor putea si in acest an sa schieze si sa patineze la Iasi. Conform conducerii municipalitatii, si anul acesta partia de schi din zona Sararie va fi deschisa publicului, iar pationoarul va fi si el deschis o data cu racirea accentuata a vremii.
Spre deosebire de anii trecuti, in acest an, cei care vor dori sa-si incerce schiurile pe partia din zona Sararie vor putea sa bea un ceai sau un vin fierbinte la cabana amenajata in respectivul loc la fel cum vor putea sa inchirieze si schiuri contra unei sume modice. „Si in acest an vom deschide partia de schi. Toti cei care vor sa schieze nu au decat sa urce dealul Copoului, daca nu au posibilitatea sa ajunga la munte”, a declarat viceprimarul Vasile Dumitriu.
Acesta a precizat ca muncipalitatea a dorit sa achizitioneze o instalatie de tractare a schiorilor, dar aceasta este foarte scumpa si s-a renuntat la idee.
In ceea ce priveste patinoarul, acesta va fi deschis la inceputul lunii viitoare, o data cu racirea accentuata a vremii. Imbucurator este faptul ca se va incerca ca pretul de intrare sa fie mentinut la 10.000 de lei pentru doua ore, ca si anul trecut. „Avem in vedere sa nu marim pretul de intrare. Decat zece oameni in patinoar, carora sa le luam o multime de bani ,mai bine 100, la un pret mai mic”, a declarat Dumitriu.
Marius PILAloading...

Adauga un comentariu