Cancan ultimă oră

Veste bună în showbiz-ul românesc! Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat

Publicat: 28 aug. 2020
Mihai Mitoșeru și Noemi

Andreea Mantea a făcut dezvăluirea, în cadrul emisiunii Teo Show, prezentată de Teo Trandafir. Cei doi care și-au reluat relația divorțaseră în urmă cu nouă luni. Se poate spune că este împăcarea momentului în showbiz.

Mihai Mitoșeru și Noemi au uitat de toate neînțelegerile care au condus la o separare oficială a drumurilor și s-au împăcat! Detaliile avea să le dea Andreea Mantea, în direct la Teo Show.

„Am înțeles că s-a împăcat cu soția. Felicitări! Mă bucur de tine, Mihai, și mai stai și tu pe acasă ca să nu vă despărțiți”, a glumit apoi Andreea, după ce a dat anunțul zilei.

Mihai Mitoșeru – Naomi, împăcarea momentului

În noiembrie, anul trecut, Mihai Mitoșeru și Noemi decideau că relația lor nu mai poate continua, astfel că i-au pus capăt. Atunci, Mitoșeru declara că divorțul a venit, pur și simplu, de la o simplă ceartă. Noemi și-a luat hainele și a plecat la mama ei, iar de atunci au tot apărut discuții între ei. ”Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun simț! Am semnat actele! Sper să fim fericiți amândoi… separat!”, era declarația pe care prezentatorul tv o făcea la acea oră.

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca, săptămâna viitoare, să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de trei luni a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine! 💔”, avea să anunțe vestea și pe Facebook.

Mihai Mitoșaru și Noemi erau împreună de 13 ani la momentul divorțului, iar căsătoriți erau de patru.

Coincidență cutremurătoare în viața lui Mihai Mitoșeru. Ce s-a întâmplat în aceeași zi, la 20 de ani de la accidentul care i-a fost fatal logodnicei lui

Coincidență cutremurătoare în viața lui Mihai Mitoșeru! Actorul a fost în pericol de moarte, în aceeași zi, după 20 de ani de la accidentul care i-a fost fatal logodnicei lui! 2 iulie 2000 este ziua care i-a schimbat total destinul, ziua în care el și femeia cu care urma să se căsătorească au suferit un teribil accident rutier. Mașina în care se aflau s-a rostogolit de 6 ori, iar aceștia au fost aruncați pe șosea. Din păcate, ambulanța care a preluat-o pe Cristina a ajuns prea târziu la spital, iar logodnica lui Mihai nu a mai putut fi salvată. De atunci viața lui Mitoșeru s-a schimbat complet!

„Eram cu fata pe care o iubeam de atâta timp. Ne-am cunoscut în clasa a 9a. a fost prima fată pe care am pupat-o, cu care am trăit. Și dintr-o dată am terminat facultatea, totul era stabilit, trebuia să ne căsătorim. Și a zis Dumnezeu că ne simțim prea bine. Și s-a terminat, când practic Dumnezeu mi-a luat tot.” spunea Mihai Mitoșeru.

Chiar dacă a scăpat cu viață, Mihai a fost grav accidentat și transportat de urgență la spital cu multiple răni la cap, picioare și la coloana vertebrală. După ce și-a recuperat cunoștința, primul lucru pe care l-a facut Mitoșeru a fost să întrebe de Cristina, însă nimeni nu a avut curajul să îi spună tragicul adevăr.

Mihai a primit cea mai cumplită lovitură de la viață

Mihai a primit cea mai cumplită lovitură de la viață, atunci când a aflat că nu își va mai vedea iubita niciodată. Mai mult decât atât, părinții logodnicei sale i-au adus acuzații grave, prin care îl învinuiam de moartea celei cu care urma să își petreacă tot restul vieții.

Mihai a ajuns în cârje la înmormântarea iubitei sale. S-a prăbușit în genunchi de tristețe și mai mult de atât, suferinta a fost atât de mare, încât ideea sinuciderii părea singura lui scăpare.

Lui Mihai îi era imposibil să îsi revină din depresie, iar apropiații au făcut scut în jurul lui și au încercat prin toate metodele să îl facă să își revină din tragedie, însă nu a fost de ajuns. Mihai a avut nevoie de terapie, pentru a putea renunța la gândurile sinistre.

După mulți ani, Mihai și-a revenit, chiar dacă nu a uitat-o niciodata pe fosta iubită. A reușit să accepte tragedia care i-a marcat viața, însă blestemul zilei de 2 iulie avea să îl lovească din nou.

La 20 de ani de la tragedia în care logodnica lui și-a pierdut viața, Mitoșeru a fost din nou la un pas de moarte. De la un control banal, a ajuns imediat pe masa de operație, din cauza unor varice care îi puteau fi fatale în orice clipă. Din fericire, s-a recuperat rapid, iar alături i-a fost și fosta soție, Noemi.

Adauga un comentariu