Eveniment

Veste buna pentru fanii trupei Europe

Publicat: 24 feb. 2015
17

Biletele pentru concertul pe care trupa Europe il va sustine la Arenele Romane din Bucuresti, pe 11 iunie, au fost puse in vanzare.

Concertul, care initial ar fi trebuit sa se desfasoare in luna noiembrie, la Sala Palatului, a fost reprogramat, din cauza unor modificari ce au intervenit in planul turneului pe care il desfasurau artistii in acel moment.

Astfel, dupa o serie de 10 concerte programate in Statele Unite al Americii, trupa rock de origine suedeza Europe va ajunge in Romania pentru a sustine un concert la Arenele Romane din Bucuresti.

Persoanele interesate isi vor putea procura biletele la preturi variabile, in functie de zona, dupa cum urmeaza: VIP – 175 de lei, categoria I – 135 de lei, categoria II – 95 de lei. Biletele au fost puse in vanzare si sunt disponibile in reteaua Eventim, la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, precum si online, prin www.eventim.ro.

Toti cei care si-au pastrat biletele achizitionate pentru concertul trupei Europe din luna noiembrie vor beneficia de locuri in zona VIP, anunta organizatorii.

In concert vor fi interpretate toate hiturile formatiei, precum si melodii in prima auditie.

In cei peste 30 de ani de la debut, trupa Europe s-a remarcat la nivel international prin numeroase hituri care au inregistrat vanzari insemnate si au atras dupa sine premii muzicale foarte importante.

Cel mai popular album lansat de Europe este "The Final Countdown", aparut in anul 1986, vandut in aproximativ 4 milioane de exemplare numai in Statele Unite ale Americii.

In 1992, dupa 10 ani de activitate, trupa a decis sa se destrame, iar membrii sai Joey Tempest, John Norum si Kee Marcello au lansat albume solo. In 2000, administratia din Stockholm i-a solicitat pentru sustinerea unui concert, iar, in octombrie 2003, trupa s-a reunit in mod oficial, lansand albumul "Start from the Dark", vandut in peste 900.000 de exemplare.

Noile albume – "Secret Society", "Last Look of Eden" si "Bag of Bones" – , produse in ultimii ani, au adus trupa din nou in atentia fanilor si in concerte pe marile scene ale lumii. In 2013, Europe a marcat 30 de ani de activitate prin lansarea unui DVD cu un concert sustinut in Suedia. In luna martie a acestui an, suedezii vor lansa cel de-al 10-lea album, intitulat "War of Kings", titlu ce poarta numele single-ului intrat deja in playlisturile posturilor de radio din Suedia, Franta, Marea Britanie si SUA.

Adauga un comentariu