Sport

Veste bună pentru Gigi Becali și FCSB! Anunțul presei din Cehia în legătură cu Florin Niță

Publicat: 28 mart. 2020

Gigi Becali s-a gândit la posibilitatea de a-l readuce pe Florin Niță la FCSB după ce a avut loc scandalul legat de transferul lui Cristi Bălgrădean la CFR Cluj, iar presa din Cehia a făcut un anunț care l-ar putea bucura pe finanțatorul vicecampioanei României.
Patronul „roș-albaștrilor” a fost foarte dezamăgit să afle că, deși era titular în poarta FCSB-ului și chiar urma să apere în fața campioanei CFR Cluj, Bălgrădean a semnat pe ascuns cu formația din Gruia.

Gigi Becali s-a gândit să îl aducă la FCSB pe Florin Niță

Imediat după ce alegerea goalkeeper-ului a ieșit la iveală, Gigi Becali a luat în considerarea transferul lui Florin Niță, cel care a mai jucat pentru FCSB în perioada iulie 2013 – ianuarie 2018, când a ajuns la actuala echipă, Sparta Praga, pentru 1.35 milioane de euro.
Se pare că portarul în vârstă de 32 de ani nu mai face parte din planurile oficialilor de la Sparta Praga, iar cehii de la sportrevue.isport.blesk.cz anunță că despărțirea de portarul român este foarte probabilă.

„La Jablonec, de exemplu, au redus salariile jucătorilor, din cauza coronavirus. Pentru moment, la Sparta Praga totul rămâne la fel. Conducerea cheltuie sume mari cu fotbaliștii, iar șase dintre ei chiar primesc peste 1 milion de coroane (n.r.- 37.000 de euro) pe lună.

Are salariul foarte mare

Unul dintre cei care primesc peste 1 milion de coroane pe lună este Florin Niță, iar întrebarea e dacă va mai rămâne și după finalul sezonului. Acum, portarul român îl are concurent pe Milan Hesa, dar la Sparta Praga poate veni Matous Trmal, de la FC Slovacko. Astfel, Florin Niță, în vârstă de 32 de ani, ar putea schimba cu ușurință echipa în vară”, au notat cehii.
Adauga un comentariu