Magazin

Veste buna pentru soferi de Sarbatori

Publicat: 17 dec. 2012
1

Masinile parcate neregulamentar nu vor mai fi ridicate de pe raza Sectorului 4 incepand de joi, 20 decembrie si pana pe 9 ianuarie 2013, a anuntat Primaria sectorului patru.

„Este pentru cel de-al doilea an consecutiv in care Edilul Sectorului 4 adopta aceasta masura, venind astfel in sprijinul cetatenilor, care, grabiti sa se aprovizioneze cu produse pentru masa de Sarbatori si sa cumpere bradul de Craciun si cadouri pentru cei dragi, pot uita ca parcarea neregulamentara a autovehiculelor atrage dupa sine ridicarea acestora”, precizeaza un comunicat al Primariei.

In toata aceasta perioada, exceptie de la decizia adoptata de Edilul Cristian PopescuPiedone vor face autovehiculele care vor bloca accesul in spitale, institutii de interes public si local, statii RATB si intersectii.

Pe langa faptul ca, in situatia in care proprietarii le vor parca in locatiile mai sus mentionate, sunt pasibili de sanctiuni aplicate de Brigada de Politie Rutiera a Capitalei, acestea vor fi ridicate de catre utilajele apartinand societatii care desfasoara activitati in acest sens pe raza Sectorului 4.

Sursa: realitatea.net

Adauga un comentariu