Magazin

Veste cumplita pentru Irinel Columbeanu

Publicat: 15 apr. 2013
1

Zilele de prosperitate par ca au ramas in urma pentru Irinel Columbeanu. Omul de afaceri nu si-a achitat ratele la banci astfel ca va fi executat silit pentru credite neachitate. Potrivit Realitatea TV, executorul judecatoresc a scos la vanzare 17 hectare dintr-un teren pe care il detine milionarul in Ciolpani.

„Noi, executorii judecatoresti aducem la cunostinta generala ca in ziua de 15 aprilie, ora 11, va avea loc vanzarea la licitatie publica a bunurilor imobile aflate in proprietatea debitorului ipotecar Columbeanu Adrian Irinel”.

Anuntul a fost afisat atat la avizierul Judecatoriei din Buftea, care a incuviintat executarea silita a milionarului de la Izvorani, cat si la Primaria Ciolpani.

Terenul va fi castigat de cel care va oferi cel mai mult, insa banca nu este dispusa sa lase sub jumatate din valoarea de piata stabilita de un expert imobiliar.

Nu este prima oara cand Irinel Columbeanu a fost executat silit. Astfel, anul trecut 56 de terenuri din comuna Ciolpani, judetul Ilfov, au fost scoase la vanzare prin licitatie.

Adauga un comentariu