International

VESTE DEVASTATOARE pentru fanii lui George Michael

Publicat: 17 dec. 2013

Cantaretul George Michael a alimentat din nou zvonurile potrivit carora intentioneaza sa se retraga din industria muzicala, dupa ce artistul britanic si-a inchis site-ul personal, inlocuind continutul acestuia cu fotografia unei cortine trase de culoare rosie.

Starul britanic si-a retras intregul continut de pe site-ul sau oficial, georgemichael.com, renuntand inclusiv la comercializarea de produse personalizate, facandu-i astfel pe fanii sai sa devina ingrijorati in legatura cu starea de sanatate a artistului, informeaza realitatea.net.

Pagina de deschidere a site-ului sau prezinta de acum fotografia unei cortine trase, de culoare rosie. Cu toate acestea, agentul de presa al cantaretului a spus: „Vesti foarte interesante vor veni in 2014”.

George Michael, in varsta de 50 de ani, a trecut printr-un accident spectaculos care ar fi putut sa ii fie fatal, in luna mai, atunci cand a ajuns pur si simplu pe sosea, cazand dintr-un automobil Range Rover, in plin mers, pe o autostrada foarte aglomerata, in apropiere de Londra.

Starul britanic, care cu un an inainte fusese diagnosticat cu o forma severa de pneumonie, a fost transportat cu elicopterul la spital – unde a ramas internat circa doua saptamani -, intrucat suferise o serie de rani, taieturi si contuzii, inclusiv in zona capului.

In ciuda problemelor sale de sanatate, George Michael a semnat un contract foarte avantajos cu Universal Music si ar trebui sa lanseze un nou album de studio. Cel mai recent album al artistului britanic se intituleaza „Patience” si a fost lansat in anul 2004.

George Michael a lansat un album de Greatest Hits intitulat „Twenty Five”, care a debutat pe primul loc in UK Albums Chart in 2006, si a spus ca spera sa inregistreze piese noi „in curand”.

In 2012, cantaretul a lansat un single nou, „White Light”, in al carui videoclip a aparut modelul Kate Moss, insa nu a putut sa confirme in acel moment data la care va lansa un album integral.

In 2012, George Michael si-a anulat turneul din Australia din cauza unei „crize majore de anxietate”, despre care a spus ca a fost cauzata de pneumonia severa cu care a fost diagnosticat in 2011 si din cauza careia a fost tratat timp de o luna la sectia de terapie intensiva a unui spital din Viena.

George Michael a tinut prima pagina a presei internationale in 2007 si in 2010 din cauza unor incidente similare. In ambele cazuri, cantaretul si-a avariat automobilul pe care il conducea, dupa ce fumase canabis.

George Michael a vandut peste 80 de milioane de albume pe plan international, iar printre piesele sale se numara hituri precum „Careless Whisper”, „Faith ” si „Last Christmas”.loading...

Comentarii
  • Stire de 2 lei… tipic romaneasca… daca ar fi avut macar curiozitatea sa intre pe georgemichael.com, cel care a scris (tradus) articolul ar fi putut citi (daca cunoaste limba engleza): EXCITING NEWS COMING IN 2014. <> presupune cu totul altceva decat inchierea activitatiii… ZERO sunteti.

Adauga un comentariu