Actualitate

Veste extraordinara pentru toti romanii! O importanta taxa va scadea cu mai mult de 50%! Facturile vor fi considerabil mai mici

Publicat: 21 iun. 2018
1

Veste imensa pentru toti romanii. O importanta taxa va scadea cu mai mult de 50%. Proiectul de act normativ a fost adoptat deja de catre Camera Deputatilor si urmeaza sa fie promulgat de catre presedintele Klaus Iohannis.

Este vorba despre taxa pe valoare adaugata (TVA) care este aplicata serviciilor de canalizare. Aceasta va fi redusa de la 19% la 9% din ianuarie 2019. Actul normativ a fost adoptat de Camera Deputatilor dupa ce trecuse de Senat acum cateva saptamani.

Citeste si: Cat vor mai suporta iesenii? Mii de oameni risca sa ramana pe drumuri din cauza Veolia Energie Iasi! Nimeni nu raspunde pentru facturile uriase emise de compania franceza

In prima faza, proiectul prevedea scaderea cotei de TVA si pentru serviciile de salubrizare, de furnizare a caldurii, electricitatii si gazelor naturale, dar acestea s-au scos de pe lista, anunta avocatnet.ro.

Pentru a se aplica, propunerea legislativa are nevoie si de semnatura presedintelui Romaniei. Aceasta lege ar putea insemna reduceri ale facturilor platite de fiecare gospodarie. Dupa ce va fi promulgat prin decret prezidential acesta va fi publicat in Monitorul Oficial.

Comentarii
  • iar minciuni, de câte ori a scăzut tv-aul niciodată nu au scăzut prețurile, e o minciună de îmbrobodit pe cei care-i credeți proști.

Adauga un comentariu