Eveniment-Social

Veste importanta pentru sute de studenti ai Universitatii Tehnice

Publicat: 05 sept. 2014
1

Moment de bun augur pentru studentii Universitatii Tehnice (UTI) Gheorghe Asachi. Avand in vedere faptul ca pana pe data de 14 septembrie 2014 institutia de invatamat superior organizeaza o sesiune de restante, tinerii care nu au reusit pana la finalul anului academic 2013 – 2014 sa promoveze toate testele, acestia au o sansa in plus in aceste zile. De asemenea, ca o facilitate in plus, UTI le faciliteaza si posibilitatea de a obtine si loc de cazare in Campusul Tudor Vladimirescu.

Citeste si: Astazi, studentii de la UTI vor igieniza Campusul Tudor Vladimirescu

În perioada sesiunii de restante vor fi deschise pentru cazarea studentilor caminele T1 – 2, T12, T14, T15, T17, T18 si T19.  De asemenea, programul cazarilor este: de luni si pana vineri între orele 8.00 si 14.30, respectiv sâmbata între orele 8.00 si 13.00„, au precizat reprezentantii Directiei Servicii Studentesti (DSS) de la Politehnica ieseana.

Detaliile privind repartizarea pe facultati si documentele necesare pot fi gasite aici: http://www.dss.tuiasi.ro/stiri-si-anunturi/cazare-pe-perioada-sesiunii-de-restante-1.

Citeste si: Studenti cazati in cele mai bune conditii la UTI – FOTO, VIDEO

Comentarii
Adauga un comentariu