National

Veste ORIBILA pentru Basescu. EBA ar fi luat BANI NEGRI

Publicat: 05 mart. 2015
1
Rares Bogdan a dezvaluit ca fiica fostului sef al statului, Elena Basescu, ar fi luat bani de la Gabriel Sandu in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, derulate in 2009. In emisiunea „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV de miercuri, Rares Bogdan a prezentat fotocopii ale unui document care parea a fi un denunt din dosarul Microsoft. Directorul Realitatea a citit un fragment, sustinand ca in acest document apar numele Roberta Anastase si Elena Basescu. Potrivit lui Rares Bogdan, denuntatorul ar fi scris urmatoarele:
„In total, 210.00 de euro pentru campania din 2008 de la locale. 40.000 de euro esarfe, 25.00 de bucati de steaguri, 30.000 de euro platiti cash, 15.00 de euro dati cash Robertei Anastase, contributie pentru campanie. Am mai platit pentru doamna Elena Basescu campania europarlamentara reprezentand 125.000 de euro”. De remarcat ca alegerile europarlamentare, la care a candidat EBA, au avut loc in 2009, nu in 2008, cand s-a derulat campania pentru alegerile locale, invocata. Rares Bogdan sustine ca a primit documentele de la „anchetatori patrioti”.
Comentarii
  • chiar crede cineva ca moartea p….lii asta zisa eba nu are nici un amestec?cine cunoaste putoarea asta decat ca pe o hazna publica in com ai cuza unde a strans 100 de voturi la europarlamentare?”chiar ne credeti dusi cu pluta pe siret?jigodia trebuie sa intre la bulau si sa iasa ritzi.sa le dea basescu sa suga la nepoti.

  • Nu va mai luati de buzuka fata chiorului ca nu e bine ,acusi ajunge chioru presedinte in pmp si iar va taie din leafa si din pensii !..ca sa aiba el de unde sa cumpere tarlale de pamant nu i-ar mai ajunge la groapa..

Adauga un comentariu