Eveniment-Social

Veste proasta pentru agresorii medicului stomatolog

Publicat: 16 feb. 2009
1

• Florin Dragos Anitucai a primit opt ani de inchisoare, iar Florin Constantin Tanase a primit patru ani si zece luni de inchisoare pentru ca au incercat sa omoare un doctor stomatolog din Iasi

Magistratii de la Tribunalul Iasi au mentinut pedeapsa aplicata initial de Judecatoria Iasi pentru cei doi indivizi care au incercat sa-l omoare pe medicul Iulian Dorobantu cu scopul de a-i fura masina.

Florin Dragos Anitucai a primit opt ani de inchisoare, iar Florin Constantin Tanase a primit patru ani si zece luni de inchisoare. Prin decizia luata la sfarsitul saptamanii trecute, judecatorii de la Tribunal au decis si confiscarea unor obiecte de care s-au folosit agresorii in momentul comiteri faptei. Potrivit anchetatorilor, in luna septembrie a anului trecut, medicul Iulian Dorobantu a plecat in targ sa-si vanda masina. Aici a fost abordat de cei doi barbati care s-au aratat interesati de achizitionarea autoturismului. Astfel, cei doi clienti l-au rugat sa mearga sa vada cum se comporta masina pe un drum intins. In cele din urma s-a ajuns la acel scenariu infiorator. Medicul a fost legat si impuscat in picior, iar agresorii au plecat cu masina. Iulian Dorobantu a avut insa noroc. Daca nu ar fi fost descoperit de o femeie care culegea ciuperci prin padure, putea sa moara acolo din cauza hemoragiei. Imediat dupa ce medicul Dorobantu a fost legat si impuscat in padurea de la Strunga, procurorii, politistii si ofiterii serviciilor de informatii au pornit in cautarea agresorilor. Initial, ancheta parea sa nu aiba rezultate spectaculoase, insa pentru ca masina furata a fost detectata de un radar si de camera video a unei benzinarii in drum spre Bucuresti, totul s-a inseninat in dosarul anchetatorilor. Florin Constantin Tanase a fost prins de oamenii legii tocmai cand incerca sa treaca frontiera de stat inspre Italia. Imediat dupa comiterea faptei, celalalt agresor, Anitucai, a parasit tara si a plecat in Republica Moldova, prin punctul de trecere a frontierei Sculeni, insa a fost prins dupa cateva luni.

Comentarii
Adauga un comentariu