Prima pagină » Actualitate » Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!

Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!

20 mai 2024, 08:32,
BZI.ro, în Actualitate

Nu sunt vești bune pentru fanii serialului de la Pro Tv „Las Fierbinți“, după ce un mare actor își ia adio de la serial. Anca Dumitra a spus ce va face cu rolul Gianinei din Las Fierbinți după ce a aflat că este însărcinată. Toți fanii serialului se întreabă ce se va întâmpla cu personajul lor favorit în viitor.

Un mare actor își ia adio de la serialul „Las Fierbinți“

Actrița Anca Dumitra se pregătește să devină mămică pentru prima oară. Actrița va naște în doar câteva luni, iar în acel moment viața i se va schimba radical. În aceste condiții, mulți fani se întreabă ce se va întâmpla cu rolul Gianinei din serialul „Las Fierbinți“.

Anca Dumitra este destul de discretă atunci când vine vorba de viața sa personală. Aceasta s-a căsătorit în secret anul trecut, dar nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că abia așteaptă să devină mămică, mai ales că își dorea acest lucru de multă vreme.

Actrița din „Las Fierbinți“ vrea să nască natural, dar și prin cezariană, dacă acest lucru este necesar din punct de vedere medical. În ceea ce privește pregătirile pentru venirea pe lume a copilului său, actrița spune că nu a făcut foarte multe pregătiri. Totuși, se bazează pe ajutorul mamei sale atunci când își va aduce bebelușul acasă. Până atunci, deși sarcina este destul de avansată, Anca se laudă cu faptul că programul ei de zi cu zi nu s-a schimbat foarte mult.

„Nu știu dacă e bine sau nu, dar sunt pofticioasă, sunt mâncăcioasă. Sunt foarte bine. N-am nicio problemă. Primul trimestru a fost puțin mai dificil. Dar am trecut ușurință peste… mici grețuri, pe ici pe colo. Am 22 de săptămâni, un pic de cinci luni și jumătate. Dar sunt plină de energie”, a declarat Anca Dumitra.

Un moment foarte emoționant

Actrița a povestit că momentul în care a aflat că este însărcinată a fost unul foarte emoționant.

„Am început să plâng. Am fost destul de emoționată. Bănuiam eu ceva. Mi s-a confirmat în urma unui test, în urma celui de-al doilea test și în urma analizei de sânge… Toată lumea e bucuroasă și fericită. La fel și el. S-a emoționat și el pe măsură”, a menționat Gianina din „Las Fierbinți“.

Totuși, actrița nu este deloc neliniștită, nici nu citește cărți despre cum se cresc copiii în primii ani. Chiar speră să fie destul de înțeleaptă pentru a ști cum se procedează în prima perioadă a vieții copilașului său.

„Aș vrea să fiu într-un anumit fel să fiu. Însă sunt deschisă să mă observ. Pentru că nu știi, n-ai fost niciodată într-o situație de genul acesta, dar îmi doresc din tot sufletul să creștem împreună un copil sănătos, voios, un om bun. Ăsta e scopul major. Știu că o să fie greu. Toată lumea îmi zice că o să fie dificil. Cel puțin primele săptămâni, primele luni, până te acomodezi. Și e absolut firesc să fie așa. Dar pe de altă parte, nici nu vreau să pornesc la drum cu preconcepții, vreau să fiu pe cât se poate de deschisă. Și să am încredere. Și în instinctul meu și în soțul meu și în bebele nostru… că vom face echipă bună”, a completat Anca Dumitra.

De asemenea, actrița a recunoscut că ea și soțul său au aflat deja ce sex are copilașul, însă nu vrea să spună nimic momentan, pentru a păstra suspansul.

„Noi am aflat. Toată lumea își dă cu părerea. Dar mie-mi place treaba asta. Nu o să facem «gender reveal». Știm, dar deocamdată ținem pentru noi. Ce-mi place și de ce țin treaba asta este că lumea chiar zice. O să vedem. Nu am pregătit camera. Și aici consider că mai e puțin timp. Nu m-a apucat febra pregătiririlor așa, cameră, tapet sau alte chestii. Dar sunt în plan mici lucruri, dar mai așteptăm mici lucruri”, a mărturisit actrița.

Vedeta a răspuns și la întrebarea care stă pe buzele fanilor Las Fierbinți de când a anunțat sarcina, și anume ce se va  întâmplă cu Geanina? Până acum, Anca Dumitra nu este decisă cât va lua pauză de la filmări.

„Încă nu am stabilit o dată precisă, că voi sta trei săptămâni, o lună, șase luni. Nu poți să știi pentru că întotdeauna este, în principal, de bebe, de tine… cum manageriezi totul. Sper din tot sufletul să fiu echilibrată și să știu exact ce să fac, când trebuie să fac. Îmi doresc să fac asta”, a declarat actrița.

Totuși, Geanina nu va dispărea de pe sticlă, cu toate că ar putea avea perioade mici de absență.

„Acum, ce văd oamenii pe post de marți până joi, este sezonul pe care noi tocmai ce l-am terminat de filmat. Respectiv, acum trei săptămâni, cam așa. Astfel încât, un pic am filmat cu burtică, nu se vedea așa tare. Plus că, fiind mai friguț mai puneam o gecuță și așa mai departe. Din punctul ăsta de vedere, suntem în pauză acum. Doar ce am terminat acum. Mai departe, vedem. Dar stați cu ochii pe noi. Că cine știe?! Nu fuge nicăieri, ce-i drept. Poate, știu eu, mai lipsește o săptămână, două. Se duce puțin la studii”, a mai zis Ana Dumitra, actorul care își ia adio de la serialul „Las Fierbinți“.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024