Sport

Veste SOC pentru campioana! Steaua, evacuata din Ghencea!

Publicat: 03 iul. 2015

Mirel Radoi a preluat Steaua într-un moment extrem de delicat. Parasita de fani si coplesita de problemele legate de sigla si palmares, campioana României îsi va parasi „casa” în curând, dupa ce MApN a dat un termen limita clubului de fotbal, somat sa plece din Ghencea.

Echipa lui Gigi Becali a primit termen de o saptamâna pentru a evacua stadionul din Ghencea, acolo unde avea ”cartierul general”. Câteva piese de mobilier au fost deja luate si duse catre un spatiu de depozitare din Bucuresti, noteaza ProSport, urmând ca si tabela si nocturna sa fie demontate. Acestea din urma apartin lui Gigi Becali, dupa cum a anuntat patronul echipei, la Digi Sport.

Potrivit sursei citate, Steaua lui Gigi Becali ar fi primit ordin de evacuare din partea Armatei, cu termen de o saptamâna, iar în acest moment, în Ghencea, s-a demarat procesul de mutare. Câteva piese de mobilier au fost deja încarcate în camioane si vor fi mutate catre doua locatii: un spatiu de depozitare de la marginea Bucurestiului, dar si catre Mogosoaia. Ramâne de vazut daca Becali va demonta si nocturna care-i apartine afaceristului. În aceste conditii, „Templul” de la capatul liniei de tramvai 41 va ramâne doar o amintire pentru fanii ros-albastrilor.

Variantele pentru noua baza de antrenament sunt Mogosoaia si Domnesti, ambele în afara Bucurestiului. Reporterii Digi Sport au aflat ca sunt sanse mari ca baza din Domnesti sa gazduiasca în acest an campioana României. Situatia nu este tocmai comoda pentru fotbalisti, iar asta deoarece un jucator, într-o zi cu trafic aglomerat, poate pierde si trei ore pe drumul dus-întors pâna în cantonament.

Ultima data cînd Steaua a plecat din Ghencea ca sa se antreneze s-a întîmplat în toamna lui 2011, cu Ronni Levy pe banca, iar echipa alunecase pâna pe locul 8 în clasament. Mutati la Mogosoaia, jucatorii de la acea vreme se plângeau de distanta mare care trebuie parcursa pâna la antrenament, multi ajungând sa fie foarte obositi de aceasta „naveta”.

19 kilometri e distanta care separa centrul Bucurestiului de Mogosoaia. Pâna la Domnesti sunt cu 2 kilometri mai putin. În aceste zile, Steaua se pregateste în Austria si va juca primul meci oficial pe 8 iulie, în Supercupa României, contra vicecampioanei ASA Târgu Mures.

30.000 de euro platea FC Steaua Bucuresti catre CS Steaua Bucuresti pentru fiecare meci disputat în Ghencea, potrivit lui Valeriu Argasealaloading...

Comentarii
  • Steaua este echipa cu capital privat suta la suta,ca si echipa lui Hagi,deci ca si regele,oierul,trebuie sa/si faca stadion propriu sa aibe palmares propriu si tot ce decurge din asta,fara sa mai traga tepe statului si indirect chiar noua,care platim taxe.

Adauga un comentariu