Sport

Veste SOC pentru Costel Pantilimon! A fost trecut pe linie moarta

Publicat: 15 ian. 2016
1

Costel Pantilimon n-a fost inclus în lotul lui Sunderland la ultimul meci de campionat, cu Swansea, victorie cu 4-2 în deplasare, iar managerul Sam Allardyce a lasat sa se înteleaga ca portarul român e acum pe linie moarta si poate pleca. Vito Mannone pare preferatul englezului.

Italianul, care acum doua sezoane a fost declarat cel mai bun jucator de catre fanii lui Sunderland, a revenit în poarta si a fost titular la ultimele patru meciuri din campionat, cu City, Liverpool, Aston Villa si Swansea, iar odata cu rechemarea lui Jordan Pickford, titular cu Arsenal, în Cupa, Pantilimon s-a trezit în afara lotului.

„Depinde cum va evolua situatia în urmatoarele luni. Jordan s-a întors si i-a provocat pe Vito si pe Costel. Unul dintre ei poate va gasi ca e dificil sa nu joace si va cere sa plece. Vito a spus ca are nevoie sa joace. El si-a fructificat sansa si poate Costel vrea sa plece”, a declarat Allardyce, dupa succesul cu Swansea.

Managerul crede ca Mannone a fost tratat nedrept: „Vito a fost excelent cu Aston Villa si Costel e foarte dezamagit ca a fost lasat pe dinafara. Cred ca toti ceilalti au primit o sansa, dar Vito nu. Asa ca am calculat si a venit timpul ca el sa primeasca aceasta sansa, si a fost foarte bun”.

În acest context, Pantilimon e obligat practic sa-si gaseasca o noua destinatie, daca vrea sa joace. Deocamdata, pretul sau, aproximativ 6 milioane de euro, dar si salariul, 1.4 milioane de euro stagional, par sa fie piedici pentru un eventual transfer.

Adauga un comentariu