International

Veste SOC pentru familia regala a Angliei: Printul Charles este grav BOLNAV

Publicat: 12 mai 2013

Zvonurile conform carora printul William ar putea prelua in curand fraiele tarii de la bunica lui, regina Elisabeta a II -a, mostenitorul direct al tronului, printul Charles, urmand sa fie „sarit” de la functie, par tot mai plauzibile, daca e sa dam crezare presei americane. Conform publicatiei Globe, Charles ar suferi de maladia Alzheimer.

De cand s-au acutizat problemele de sanatate ale reginei Elisabeta a II-a, „bataia” pentru tron s-a pornit, pare-se, pe toate campurile: atat la Palatul Buckingham, unde certurile sunt la ordinea zilei, cat si in presa, publicatiile americane avand, se pare, surse din interior, care le furnizeaza informatii-bomba. Una dintre acestea este ca printul Charles (64 de ani) sufera de Alzheimer (o afectiune degenerativa progresiva a creierului, care apare la persoane de varsta inaintata, producand o deteriorare a functiilor de cunoastere ale creierului, cu pierderea capacitatilor intelectuale ale individului – n.r.). Simptomele maladiei sunt din ce in ce mai evidente, iar faptul ca mostenitorul este tot mai uituc o amuza teribil pe sotia lui, ducesa Camilla. Aceeasi sursa a dezvaluit ca mama vitrega a printilor William si Harry ar fi alcoolica. Cand e putin „afumata”, Camilla nu se sfieste sa le spuna celor doi fii ai lui Charles ca ea va fi in curand regina si va face legea la palat.

Anularea unui numar mare de angajamente de catre regina Elisabeta a II-a (87 de ani) confirma faptul ca suverana britanica e tot mai fragila, ea acuzand o multime de probleme de sanatate in ultima vreme. Speculatiile conform carora nepotul ei cel mare, printul William, va urca pe tron – conform dorintei poporului exprimata in sondaje – s-ar putea adeveri. Cu toate acestea, casa regala a anuntat ca unele atributii ale Elisabetei vor fi preluate de printul Charles, cum ar fi participarea la diverse inaugurari, evenimente caritabile sau summituri.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu