Sport

Veste SOC pentru microbisti! Steaua nu accepta salariul lui Sanmartean

Publicat: 26 dec. 2014

Prelungirea contractului lui Lucian Sânmartean este principala preocupare a stelistilor în aceasta iarna. La începutul anului urmator, mijlocasul poate semna cu orice echipa. Pentru a evolua în continuare în Ghencea, Sânmartean, care câstiga 240.000 de euro pe an, vrea mai multi bani.

„A si spus ca ar vrea 400.000 de euro sau ceva asemanator salariu. Salariu de 400.000 pe an?!!! Pai cred ca e mai greu, 400.000, cu tot cu taxe, înseamna ca vrea 700.000 sau 800.000, ca 300.000 cred ca sunt taxe si atunci taxele astea intra în bugetul Stelei. Merita sa plusezi putin mai mult, dar nu joaca singur. Sigur ca merita, dar nu stiu daca singur”, a declarat presedintele de onoare al Stelei, Viorel Paunescu, pentru Digi Sport.

Viorel Paunescu a fost impresionat de evolutiile lui Sânmartean, însa crede ca vedeta ros-albastrilor nu va mai putea ajuta multa vreme campioana. În martie, Sânmartean împlineste 35 de ani.

„Sigur ca Gigi Becali îl vrea pe Sânmartean, pentru ca el a vrut de la început sa vina aici. Sânmartean si-a schimbat cu 180 de grade comportamentul lui de la alte echipe. Pacat ca a fost foarte talentat si acum are o vârsta care se duce spre 35 de ani si de aici încolo e putin mai greu de apreciat”, a mai afirmat Viorel Paunescu.

34 de ani are Sânmartean
4 goluri si 14 pase decisive a reusit Sânmartean la Steaua în acest sezon, în 27 de meciuri jucate în toate competitiile

„Daca aveam un an prost si Steaua mi-ar fi propus prelungirea, as fi zis „OK, dati-mi cât credeti”. Dar am avut un an bun si trebuie tinut cont de asta. Daca se doreste prelungirea, cred ca putem ajunge la un acord” – Lucian Sânmartean.loading...

Adauga un comentariu