Sport

Veste SOC pentru Reghe! Pierde un titular de baza

Publicat: 11 apr. 2014
1

Ciprian Tatarusanu (28 de ani) este tot mai aproape de o despartire de Steaua. Adus în 2009 de la Gloria Bistrita, internationalul român nu si-a prelungit înca întelegerea cu gruparea din Ghencea, scadenta în vara. Desi între cele doua parti au existat mai multe runde de negocieri, tot mai multe informatii arata ca portarul este decis sa încerce o experienta în strainatate.

Recent, Laurentiu Reghecampf a afirmat ca ros-albastrii i-au facut lui Tatarusanu o noua propunere de prelungire a contractului, însa se pare ca si de aceasta data goalkeeperul va refuza. „Tatarusanu a primit si o oferta din partea noastra, ramâne sa se hotarasca. Mai avem posturi de acoperit, fiindca vine un sezon si mai greu”, a declarat antrenorul campioanei, în urma cu câteva zile.

Citeste si: Transfer surpriza. Ciprian Tatarusanu va apara poarta Fiorentinei din vara

Între timp, Tatarusanu s-a decis sa dea curs ofertei venite de la Fiorentina. Cel putin ala sustine Gianluca Di Marzo, unul dintre cei mai reputati jurnalisti italieni. „Tatarusanu ramâne liber de contract si nu doreste sa-si prelungeasca întelegerea cu Steaua. Portarul român nascut în ’86 are un acord verbal cu Fiorentina, singurul lucru care lipseste pentru oficializarea transferului fiind semnatura portarului. În ciuda unor oferte venite în ultima vreme de la alte echipe din Italia, precum Roma si Napoli, drumul lui Tatarusanu duce la Florenta. Mai ramâne ultimul pas, pentru a risipi orice îndoieli. Tatarusanu la Fiorentina din iunie e o realitate”, scrie Di Marzo.
Steaua a platit 1,5 milioane de euro în schimbul lui Tatarusanu, în urma cu 5 ani. Acum, goalkeeperul valoreaza 3,4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, însa va pleca gratis din Ghencea.
Adauga un comentariu