Sport

Veste SOC pentru stelisti! Armata vrea sa-si faca o noua echipa pana in 2017

Publicat: 20 feb. 2015

Presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a dezvaluit care este planul pe care-l urmeaza conducerea MApN în cazul marcii Steaua, dupa ce a aparut si motivarea Înaltei Curti de Casatie si Justitie. Helmuth Duckadam a recunoscut, într-o interventie la sport.ro, ca reprezentantii MApN vor anual 10% din veniturile Stelei, dar ca acest aspect nu este pe placul lui Gigi Becali. Fostul mare portar mai sustine ca finantatorul nu este dispus sa cedeze, mai ales dupa ce a investit mai multe milioane de euro pentru a trece echipa pe profit.

„N-am priceput mare lucru din acea motivare. Am înteles ca s-ar fi pierdut sigla, dar din punctul meu de vedere totul e o mizerie. E ridicol ce vrea juristul MApN, Florin Talpan! Cine e fraier sa dea acum 10% din venituri? E santaj pe fata ce se întâmpla acum. Eu n-as da niciun ban, cu riscul de a pierde o parte din galerie”, a spus Duckadam.

Oficialul gruparii din Ghencea a dezvaluit apoi si care este planul celor de la Armata. „Pâna în 2017, doresc sa ia si palmaresul si sa-si faca echipa. Juristul spune ca nu sunt interesati sa negocieze pentru palmares si sigla, ei vor 10%, pai cine e fraierul ala sa le dea? De ce n-au vrut 10% acum 7 ani, când Steaua era pe minus? E ridicol cum pun problema. Chiar daca ramânem fara sigla sau palmares, echipa merge înainte. Ministerul santajeaza clubul în acest moment, ei vor sa ciuguleasca în fiecare an, nu sa evalueze si sa vânda brandul”, a mai spus Duckadam. Într-un final, Duckadam a criticat si starea în care a ajuns stadionul din Ghencea.

”Ei spun ca vor sa-si faca echipa. Ce investitor vine sa bage bani într-o echipa fara jucatori, doar cu brand si atât? Nu mai zic de stadion… mai are un pic si cade pe ei! Cine e acel nebun sa investeasca într-o echipa care n-are nici stadion omologat, n-are nimic?”, a conchis presedintele de imagine al ros-albastrilor.loading...

Adauga un comentariu