Cancan

Veste tristă despre Adriana Iliescu. Cea mai bătrână mamă din România nu a mai fost văzută de 3 săptămâni

Publicat: 03 sept. 2020
Eșoza Iliescu, fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână care a născut la 66 de ani
Eșoza Iliescu, fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână care a născut la 66 de ani

Cea mai bătrână mamă din România nu a mai fost văzută de vecinii săi din Drumul Taberei de mai bine de 2-3 săptămâni. Acest lucru i-a îngrijorat şi i-a făcut să se gândească la ce este mai rău. „Poate se simte rău, cine ştie. Pe faţă am mai văzut-o. Dacă se întâmplă ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm” a spus una dintre vecinele Adrianei Iliescu.

Anul 2004 avra să intre în istorie. Adriana Iliescu, o fostă profesoara din România deveea cea mai bătrână mamă din lume. Deşi iniţiativa ei de a face un copil la o vârstă atât de înaintată a fost foarte des criticata, aceasta şi-a văzut de drum şi i-a oferit fiicei sale, Eliza, absolut orice a avut nevoie. Astăzi, adolescenta are 16 ani şi este o adevărată domnişoară, iar toate aceste lucruri se datorează Adrianei Iliescu.

Cea mai bătrână mamă din România nu a mai fost văzută de 3 săptămâni

Adriana Iliescu nu mai este în putere, aşa cum era acum ceva timp, iar traiul pe care îl duce alături de fiica sa, deşi modest, i-a asigurat întotdeauna strictul necesar. Deşi încă mai putea ieşi la cumpărături, vecinii celei mai bătrâne mame din România sunt extrem de îngrijoraţi, de o perioadă bună.

Mai exact, potrivit informaţiilor oferite de impact.ro, Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de vecinii săi din Drumul Taberei de mai bine de 2-3 săptămâni, ceea ce i-a îngrijorat şi i-a făcut să se gândească la ce este mai rău.

„Nu ştim ce se întâmplă cu dânsa. Am înţeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplata, aşa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni, deşi dansa iese la magazin. Poate se simte rău, cine ştie. Pe faţă am mai văzut-o. Dacă se întâmplă ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm” a spus una dintre vecinele Adrianei Iliescu, pentru sursa citată.

Adriana Iliescu, probleme financiare

Adriana Iliescu şi fiica ei, Eliza, locuiesc într-un apartament extrem de modest din Drumul Taberei, Sector 6. Pereţii locuinţei sunt plini de igrasie şi nici condiţiile nu sunt cele mai luxoase, însă pentru ele a fost mereu de ajuns faptul că se au una pe cealaltă. Cele două trăiesc dintr-un venit lunar ce ajunge la 4.000 de lei, însă vecinele susţin că femeia nu ar mai face faţă cheltuielilor, întrucât două dintre numerele sale de telefon ar fi fost suspendate din cauza neplăţii facturilor.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu a aflat adevărul. Cum a reacţionat când a aflat că nu-şi va cunoaşte niciodatal tatăl

Fiica Adrianei Iliescu a aflat că este concepută în vitro şi că astfel nu-şi va cunoaşte niciodată tatăl. Cum a reacţionat Eliza când a primti vestea?

Eliza a crescut şi s-a transformat într-o adevărată domnişoară. Mereu în vizorul tuturor în decursul anilor datorită poveştii mamei sale, aceasta a fost atent observată încă din faşă. Tânăra a fost considerată un copil minune, extrem de dorit de mama să care a vrut să o aibă atât de tare încât a învins chiar şi natura. În urmă cu 15 ani, Adriana a adus-o pe lume pe cea pe care o iubeşte necondiţionat la vârsta de 68 de ani. Deşi mulţi au considerat o nebunie curată povestea ei, scenariul a continuat lin, aşa cum l-a dictat însăşi fosta profesoara din Capitală.

Fetiţa s-a născut perfect sănătoasă, iar la scurt timp femeia a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrâna mamă din lume. Adriana a făcut fertilizarea în vitro în anul 2004 la profesorul doctor Bogdan Marinescu, cel care a avut grijă şi de evoluti fătului. Pe parcursul a 9 luni, mulţi oameni au criticat etică medicului, dar şi capacităţile mentale ale Adrianei Iliescu. Din păcate, partea cea mai grea a avut loc în urmă cu puţin timp, când Eliza a întrebat de tatăl ei. Atunci, mama sa i-a explicat procedeul prin care a luat viaţa şi faptul că nu va exista vreodată figură paternă.

„Au existat riscuri mari”

„Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtica, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus şi că au existat riscuri mari. A fost totul ok, a înţeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu îşi va cunoaşte niciodată tatăl pentru că nimeni nu ştie cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi şi a pus un million de întrebări, nu a fost uşor să înţeleagă. Şi pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explicit copilului tău de 13-14 ani că ai apelat la o bancă de donatori, că nu ştii cine este bărbatul respectiv, că l-ai ales în funcţie de felul în care arată. Elizei i-a fost foarte greu să proceseze, însă a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nasul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede că pe o figură paternă”.

Adauga un comentariu