National

Veste trista in aceasta dimineata. Alexandru Arsinel a fost operat de URGENTA

Publicat: 31 aug. 2016
Alexandru Arsinel a fost din nou incercat din punct de vedere al problemelor de sanatate, de data aceasta fiind operat la coloana, la un spital din Capitala.
„De la operatie, rinichiul functioneaza foarte bine. Problemele vin insa din… spate. Am facut o noua operatie, tot de hernie de disc. Cand coloana o ia razna, si la 77 de ani, nu ai ce face. Am urmat si urmez o perioada de recuperare. Am avut insa probleme foarte mari si cu sotia, care a cazut si a facut un hematom. Acum e bine. La un moment dat ne sprijineam unul de altul, niciunul nu aveam control din cauza problemelor de sanatate. Daca tin la viata, trebuie sa tin si regim, ceea ce si fac. Pentru ca viata este frumoasa si mi-a dat sansa sa fac o meserie legata de oameni”, a marturisit Arsinel pentru jurnalistii de la sursa online mai sus citata.
In ciuda faptului ca ar trebui sa se odihneasca pentru 3 saptamani, acesta va reveni pe scena dupa doar 3 zile de la interventia chirurgicala, scrie Libertatea.ro.  „Am urcat pe scena din ideea de a nu renunta. Daca apuci sa faci acest lucru, e mult mai greu sa te intorci. Durerea ca te bantuie gandul ca ai putea sa nu mai apari este mult mai mare decat cea fizica. Si acum, nu trece o ora fara sa fac ceva. Iar daca nu fac nimic, ma apuca toti dracii…”, a adaugat actorul.


loading...

Comentarii
  • Poate gaseste scalambaitul vreo coloana pentru transplant, fara coada binenteles. Adica peste rand !, ca ala cu pasaportul, sau buletinul, nu mai tin minte, ala al doilea ins in stat (era sa scriu om).

Adauga un comentariu