Magazin

Veste trista pentru vaduva lui Sergiu Nicolaescu. Ce lovitura a primit sotia regizorului!

Publicat: 27 oct. 2016
1

Dana a vrut sa duca mai departe munca lui Sergiu Nicolaescu si a inscris proiectul filmului despre viata Mariei Tanase in concurs la Centrul National al Cinematografiei pentru a obtine finantare.

Proiectul nu a fost pe placul comisiei, iar banii nu au fost acordati. Exista si o persoana care s-a bucurat cand a aflat asta: sora regizorului, care se afla in plin razboi pentru mostenire cu Dana.
Ioan Carmazan, membru al consiliului CNC a vorbit pentru ziarulring.ro: „N-am nicio legatura cu povestea asta. Am aflat si eu acum. N-am fost implicat, era un alt regizor. Desi filmele lui Sergiu au fost facute pe banii statului, problema nu se pune asa. Una e sa fii Sergiu Nicolaescu in concurs si alta e sa fie Razvan Savulescu regizor, iar Dana, producatoarea. Nu ii stie nimeni. Conteaza foarte mult numele regizorului. La CNC, regizorul aduce un punctaj de 25%, producatorul, 25%, iar valoarea scenariului este de 50%”, a precizat acesta.

Citeste si: Socant! Ce l-a omorat pe Adrian Pintea? Sotia actorului face marturisiri cutremuratoare! – FOTO

Sora maestrului, Iolanda Nicolaescu, s-a aratat extrem de bucuroasa la aflarea vestii, considerand ca fratele ei este unic si nimeni, niciodata nu va realiza filme in stilul lui.

„Ce bine imi pare! Sa nu mai creada toti ca pot sa faca filme ca Sergiu. Niciodata nu as da scenariile fratelui meu cuiva. Ei cred ca se face asa usor un film?!… Scenariile lui nu le poate face nimeni, avea ideile lui, poate mai adauga ceva dupa ce scria scenariul. Nimeni nu va putea sa faca filmele lui. Sa-si ia alte subiecte, dar scenariile fratelui meu, nu! Mai exista si un Dumnezeu acolo sus”, a spus sora regretatului regizor pentru sursa citata.

Adauga un comentariu