Din lumea filmului

Veste trista primita de actorul Cuzin Toma

Publicat: 10 iul. 2018
3

Actorul Cuzin Toma, alias "Firicel" din "Las Fierbinti", a primit o veste teribila, recent, cand judecatorii au decis sa-i blocheze toate conturile si sa-i scoata averea la licitatie.

Decizia magistratilor a fost data intr-un dosar in care CREDIDAM solicitase executarea silita a actorului. Astfel, dupa ce au analizat documentele depuse la dosar, judecatorii au dispus: „Admite cererea de incuviintare a executarii silite. Incuviinteaza executarea silita. Fara cale de atac”.

Faptul ca "Firicel" trece printr-o perioada dificila din punct de vedere financiar il demonstreaza un alt proces, in care actorul si sotia sa au solicitat demararea procedurii de dare in plata, in cazul unui credit imobiliar. Pentru ca initial banca refuzat sa le ia imobilul, solicitand banii datorati de actor si nevasta, cei doi au decis sa joace ultima carte, chemand conducerea bancii in fata magistratilor.

La inceputul acestui an, dupa un proces lung, in care a fost nevoit sa dea explicatii in fata judecatorilor alaturi de sotie, "Firicel" a fost obligat sa plateasca datoriile de la intretinere, in timp ce asociatia de proprietari a fost obligata sa achite cheltuielile de judecata. "Admite apelul (formulat de sotii Toma – n.r.). Schimba in parte sentinta civila apelata, in sensul ca obliga apelantii parati (Cuzin Toma si sotia – n.r.) la plata sumei de 1.525 lei reprezentand contravaloarea cotelor de intretinere si penalitati. Mentine in rest dispozitiile sentintei apelate. Obliga intimata (asociatia de proprietari – n.r.) la plata sumei de 595 lei cu titlul de cheltuieli de judecata – onorariu avocat catre apelanti. Definitiva", au dispus, recent, judecatorii.

"Firicel" a fost citat in fata magistratilor si intr-un alt dosar, mai "delicat", in care fusese acuzat de trafic de droguri. Dupa ce procurorii DIICOT au gasit asupra actorului aproape doua grame de cannabis si doua grindere, acestia au decis sa claseze cauza, considerand ca "Firicel" merita o a doua sansa. Astfel, DIICOT a renuntat la acuzatii, motivand ca "in cauza nu exista interes public in urmarirea in continuare a numitului Toma Cuzin".

Adauga un comentariu