Cancan

Veste uluitoare în lumea mondenă din România! Vedeta a depus divorț de soțul ei

Publicat: 28 oct. 2019
Daniel Gritu | Fotograf nunta | Nunta cu Ioana & Mihai in Bucuresti | Militari Ballroom

Despărțire-bombă în showbiz-ul românesc! După cinci ani de mariaj, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialele de la Acasă TV și Antena 1 a cerut desfacerea căsătoriei la Judecătorie.

Ioana Picoş, pe care o ştiţi din seriale precum “La Bloc”, “Iubire şi onoare” şi “Narcisa: Iubiri nelegiuite” a cerut în instanță desfacerea căsătoriei. Potrivit unor surse din mediul judiciar, actrița ar fi a deschis o acțiune ce are ca obiect „divorț cu minori”, pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 din București.

Din câte se pare, după un mariaj de cinci ani, timp în care au rezultat și doi gemeni, Ioana Picoș și Mihai Valentin au decis să meargă pe drumuri separate.

Mamă de gemeni

În urmă cu aproximativ doi ani, actriţa Ioana Picoş (33 de ani) a devenit mamă pentru prima oară, iar fericitul eveniment s-a petrecut chiar în perioada în care a aniversat trei ani de căsnicie cu alesul ei. Actriţa a născut gemeni, doi băieţei superbi, Ioan şi Sava.

Vedeta îşi dorea enorm o familie, iar acest lucru s-ar fi întâmplat când se aştepta mai puţin. În 2014, la începutul primăverii, l-a cunoscut pe Mihai Făgădaru și, peste numai trei săptămâni, a acceptat să-i fie soție.

„La 1 martie ne-am cunoscut și după trei săptămâni m-a cerut, când eram în Biserica Sf. Nicolae din Cartierul Militari, acolo unde ne-am și căsătorit, în fața moaștelor Sf. Nicolae”, a mărturisit Ioana Picoș, pentru o publicație din România.

Cei doi s-au căsătorit civil la 18 septembrie 2014, iar nunta religioasă au făcut-o trei zile mai târziu, la 21 septembrie. Mihai, soțul artistei, a fost cadru medical 13 ani, dar în prezent are propria afacere, un ONG care care se ocupă cu îngrijiri medicale la domiciliu, care sunt gratuite pentru pacienți.

Comentarii
  • Daca chiar este adevarat , nu e de mirare . L-am intilnit pe „sotul” ei si mi-a lasat un gust amar .
    Chiar ma gindeam cum o tinara asa finuţă sa se marite cu asa badaran ingimfat , prost crescut , needucat . Un tip increzut , nesuferit . O data , la o ocazie am stat citeva ore linga dinsii . Pur si simplu din cauza lui imi era frica sa le adresez un cuvint . Tot timpul parca era pregatit sa ia la omor pe cei din jur .

Adauga un comentariu