Cancan ultimă oră

Vestea care i-a șocat pe fani! Silviu Biriș renunță la actorie pentru a-l sluji pe Dumnezeu

Publicat: 02 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vestea conform căreia Silviu Biriș renunță la actorie pentru a-l sluji pe Dumnezeu a surprins o țară întreagă. Invitat în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, îndrăgitul artist a vorbit despre motivul pentru care a luat această decizie. Iată ce a declarat Silviu Biriș, dar mai ales, cum se simte acum.

Silviu Biriș nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind fără îndoială un nume consacrat în România. Cântăreț, actor, dar mai ales, unul dintre cei mai apreciați artiști din industrie, Biriș a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a decis să urmeze calea lui Dumnezeu. Invitat în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, actorul a spus adevărul despre decizia pe care a luat-o.

Silviu Biriș a ajuns să urmeze calea lui Dumnezeu în urma unui accident. Declarațiile actorului la Antena Stars
Îndrăgitul artist a mărturisit că a ajuns să facă teologie în urma unui accident care l-a marcat profund în trecut. Silviu Biriș a declarat că momentul respectiv l-a simțit precum o înfrângere, însă, datorită lui Dumnezeu, a reușit să treacă peste acest impas.

”Am ajuns să fac teologie în urma unui accident. A fost un accident, un moment care a trecut, mulțumesc lui Dumnezeu, un moment pe care l-am considerat o înfrângere, dar nu a fost așa. Nu era un moment de viață și moarte, poate moarte sufletească. Poți să fii într-o relație, dacă tot ați întrebat, otrăvită, dacă tot zic unii, pot să-ți pierzi îți sufletul. Poți să ajungi la crimă.”, a declarat Silviu Biriș la ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.

Silviu Biriș: ”Mi-am regăsit bucuria, veselia”

Mai mult decât atât, actorul a declarat că și-a regăsit bucuria și veselia de altădată. Silviu a vorbit despre dezamăgire și despre speranțele pe care ni le punem în cei din jurul nostru. Actorul consideră că ajungem să urcăm anumite persoane din viața noastră pe un piedestal și că, de fapt, nu știm ce se ascunde în sufletul lor.

”Mi-am regăsit bucuria, veselia. Și înainte, eram o persoană veselă, însă de multe ori o făceam și gratuit. Dezamăgirea este tot din cauza noastră, deoarece de multe ori ne punem speranțe în cei din jurul nostru, dar sunt și ei oameni. Ei pot să meargă cu noi până într-un punct sau pot să-și revină. Noi îi urcăm pe un piedestal. Îi urcăm și judecăm după imagini. Nu știm ce este în sufletul lor, nu știm cu ce se luptă, nu-l luăm acasă. Ne mai scapă câte o înjurătură, mai bociferăm împotriva anumitor restricții, nu știm, de fapt, care este economia lui Dumnezeu. Ce va avea cu noi, ce va fi”, a mai spus celebrul actor.

Adauga un comentariu