Jocuri

Vestea care va bucura mii de oameni. A fost lansat „Candy Crush Soda Saga”

Publicat: 12 nov. 2014

Urmasul unuia dintre cele mai populare jocuri de pe net si smartphone-uri a fost lansat pentru cei care folosesc telefoanele mobile in aceasta saptamana.

Candy Crush Soda Saga” a fost lansat oficial marti pentru iOS si Android. Noul joc, ce fusese lansat in octombrie pe Facebook, este disponibil de acum si pe device-urile voastre. Conceptul este similar – este in continuare in lumea cunoscuta sub numele de „Candy Kingdom” si incerci in continuare sa legi 3 sau mai multe bomboane pe linii orizontale sau verticale.

Exista 5 noi nivele, unul in care exista ursuleti de guma gigantici sau un altul in care incerci sa eliberezi ursuleti din miere sau gheata. In total, exista 135 de nivele, urmand sa fie lansate si altele.

Ca de obicei, jocul este gratuit in Apple Store si Google Play, existand insa variante prin care poti plati pentru a avansa in joc. Dezvoltatorii jocului, King Digital Entertainment, are aproape 500 de milioane de utilizatori activi lunari luand in calcul toate jocurile lansate de companie.loading...

Adauga un comentariu