Sport

Vestea primită de Messi la o săptămână după accidentare. Anunțul făcut de antrenorul Barcelonei!

Publicat: 09 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vestea primită de Messi la o săptămână după accidentare. Anunțul făcut de antrenorul Barcelonei
Lionel Messi

Starul Lionel Messi va fi apt de joc pentru partida pe care FC Barcelona o va disputa, cu ocazia reluării sezonului în campionatul de fotbal al Spaniei, sâmbătă, la Mallorca, în ciuda problemelor cu care se confruntă la coapsa dreaptă, a anunțat antrenorul echipei catalane, Quique Setien.
Messi (32 ani) s-a antrenat separat sâmbăta trecută, pe Camp Nou, după ce a ratat două ședințe de pregătire și existau temeri că argentinianul nu va face deplasarea în Baleare.

„Messi nu este singurul care nu s-a antrenat și care a resimțit o jenă. Asta s-a întâmplat cu aproape toți cei accidentați de la revenirea lor la antrenamente”, a declarat Setien.

„Problema sa este minoră, iar situația e sub control. Totul merge însă bine și nu va avea nicio problemă pentru a juca sâmbătă”, a asigurat tehnicianul liderului din Primera Division.

Lionel Messi, sextuplu câștigător al Balonului de Aur, a revenit pe gazonul de pe Camp Nou pentru prima oară de la oprirea sezonului în Spania pe 12 martie, din cauza pandemiei de coronavirus.
În privința formei atacantului uruguayan Luis Suarez, operat pe 12 ianuarie la meniscul exterior al genunchiului drept și care a primit acordul medicilor pentru a reveni în competiție, Quique Setien s-a arătat mai circumspect.

„El este mai bine decât ce ne puteam aștepta, însă problema este să știm care este forma sa după o lungă absență și dacă va fi în măsură să înceapă meciul”, a precizat antrenorul Barcelonei.

Adauga un comentariu