Stiri

Vestea primita ieri de toti abonatii Orange

Publicat: 12 ian. 2014

Televiziunile AXN HD, AXN Black, AXN White, AXN Spin si Travel Channel s-au lansat pe Orange TV, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul platformei de satelit.

De asemenea, pe langa AXN HD, AXN Black si AXN White, inca opt televiziuni existente au acum dublare audio in limba maghiara: Discovery Channel, CBS Reality Extreme Sports, Discovery Science, Eurosport 2 HD, ID Investigation Discovery, Jim Jam si MGM.

AXN HD si AXN Spin sunt oferite in abonamentul World HD, care include 67 de programe romanesti si internationale, dintre care 20 in format HD. Taxa abonamentului porneste de la 8 euro/luna. AXN Black, AXN White si Travel Channel HD sunt disponibile la abonamentul Universe HD, iar taxa abonamentului porneste de la 12 euro/luna. Televiziunile din portofoliul AXN sunt in acest moment in perioada de testare a semnalului, insa programele pot fi urmarite integral de catre clientii Orange TV.

„Prin adaugarea noilor canale in lista celor disponibile la Orange TV, dar si prin dublarea unor canale in limba maghiara, raspundem cererilor clientilor nostri, carora le oferim acces la si mai mult continut de interes pentru ei. Este primul pas de anul acesta, cand le pregatim si mai multe noutati, pentru a-i ajuta sa fie cat mai aproape de emisiunile, filmele si stirile care-i intereseaza”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania.

Prin Orange TV, telespectatorii romani pot urmari in premiera AXN HD, care include seriale explozive, productii originale si filme artistice de succes international precum productii originale „Politisti fara frontiere” si „Hannibal”, productiile hollywoodiene „CSI: New York”, „NCIS”, „NCIS: L.A”, „Sherlock Holmes” si „Dr. Watson”, „Minti criminale” si multe altele.

AXN Black le aduce telespectatorilor serialele americane precum „Spartacus”, „Calatori in preistorie: O noua lume”, „Lege si dreptate” si serialele-documentare precum „Cursa eroilor”, „Duck Commander” si „Aurul negru”.

Din grila de programe a postului AXN White fac parte serialele drama „Galeriile Paradise”, „Hotel Grand” si „Mandrie si prejudecata”, filmele semnate Nora Roberts, si serialele europene „Dinastia Thorwald” si „Destine”.

Televiziunea AXN Spin include programe de divertisment adresate adolescentilor si tinerilor: seriale de top americane precum „Un varcolac adolescent”, „Renegata” si „90210”, seriale de animatie, printre care „Naruto” si „Dragonball Ka”, si festivalurile iTunes.

Travel Channel este o televiziune de calatorii si lifestyle, care le ofera telespectatorilor atat sfaturi practice pentru planificarea vacantelor, cat si momente de relaxare si evadare din cotidian, prin intermediul unei game bogate de ghiduri de calatorie, documentare, emisiuni gastronomice si emisiuni dedicate diferitelor hobby-uri. Din grila de programe a Travel Channel face parte si trilogia „Wild Carpathia”, care prezinta frumusetile naturale si traditiile Romaniei, de la padurile si satele transilvanene si pana la Delta Dunarii.loading...

Adauga un comentariu