Fotbal extern

Vesti bune de la Utrecht! Mihaita Nesu simte contractii la mana stanga

Publicat: 09 ian. 2012

Ramas imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui accident stupid suferit la un antrenament, romanul Mihaita Nesu continua sa faca progrese în privinta starii sale de sanatate.
Nesu a început anul 2012 cu zambetul pe buze. Cu un moral extraordinar, avand în vedere starea sa, Nesu a anuntat, conform cotidianului „Gazeta sporturilor”, ca a simtit ceva deosebit fata de starea obisnuita. „Intr-o dimineata, am avut senzatia ca pot sa contract putin ceva la mana stînga. Nu mi-am dat seama ce anume se contracta. Am chemat un fizioterapeut. Mi-a spus ca e bicepsul. Ceea ce eu simt ca o contractie e miscarea bicepsului”.
Mihaita Nesu s-a accidentat grav, anul trecut, în timpul unui antrenament al echipei sale, FC Utrecht, si a ramas paralizat de la gat în jos. Dupa luni de chin, Nesu se poate folosi, cu ajutorul mainii drepte, de scaunul cu rotile pe care îl are la dispozitie. In ciuda suferintei, Mihaita Nesu pregateste lansarea unei fundatii, care sa-i ajute pe copiii din Romania ce au probleme similare.
„Pregatesc lansarea fundatiei, împreuna cu prietenii mei si cu cei de la FC Utrecht. Pe 16 ianuarie organizam o conferinta de presa aici, în Olanda. Cei de la club vor invita si presa din Romania”, a spus Nesu pentru „Gazeta sporturilor”.loading...

Adauga un comentariu